perjantaina, heinäkuuta 01, 2011

Tildailuja.

 Tilda-innostus ei tunnu laskevan otettaan minusta, ei vaikka aikaa ei mitenkään meinaa olla omiin touhuihin, mutta siitä huolimatta hulluus vaan kasvaa. Nyt on päällä flunssa, mutta koska selkä ei anna maata, on hyvää aikaa päivittää blogia ja ihan pikkusen ommella tildaa (Muu poppoo on siis ukkilassa)...
Nyt kirjahyllystä löytyy Tildan tapaan, Satumainen talvi, Tilda´s summer ideas, ja se kevätkirja jossa on mm ne kaniinit, joka on tällä hetkellä kaverilla lainassa.

Mutta niitä Tildauksia.
Tämmöisiä pikkuisia tauluja tein keittiöön erilaisista valokuvakehyksistä, taustojne tekoon löytyi passeleita leimasimia omista varastoista: Ja sitten koitin tehdä niitä kylttejä joita joissakin tilda-kirjoissa on nukkejen ja muiden käsissä, samalla tuunailin puisia pyykkipoikia, ja tämmönenkin sekasikiö syntyi moisista kokeiluista:
 Ja ihan vaan niitä sytämmiäkin on värkätty:
 Näihin pitäisi vaihtaa tuo kangas taustalta pois, ja laittaa vaikka se leimailu-tausta. Noin ei ole hyvä:

 Ja linnunpönttöjäkin on tehty, tässä kerrostalopönttö:
Muistakin tildoja on tehntynä, mm muffinseja, mutta laittelen taas kuvia ja juttuja kun semmonen hetki on ja olen saanut kuvattuakin,aika ja energia tahtoo olla nykyään kovin kortilla, mutta jos sitä aina  joskus silti.

Ei kommentteja: