tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Mini-puutarha etenee.

Puutarhassa tapahtuu:Nurmikko, eli vanha froteepyyhe on asennettu paikoilleen ja tuopsuteltu maalilla nyt kahteen kertaan läpi. Ainakin kaksi kertaa täytyy tuo varmaan vielä tehdä ennenkun kaikki valkeat pienet tiplut on saatu piiloon.
Tuon vaja-rakennuksen sain maalattua ulkoapäin. Siihen teen vielä takaseinän, isot ladon-ovet eteen ja rakenna sen jonkinlaisen kasvihuoneen takaseinään kiinni. Sisälle tulee lautalattia ja seiniinkin laudoitusta ainakin.

Tiilet olen tehnyt itse fimosta, ja tupsuttelin niihin vihreää maalia patinaa antamaan. Se ei ole vielä kiinni, niiknu näkyy, vaan niihin tulee jonkinlainen "laasti" väliin. -Ja tekosammalta ja varmaan maaliakin vielä viimeistelyksi kunhan muuraukset on tehty.Tynnyrit ovat puisia maustesirottimia, joista vain maalsin nuo "vanteet".


Tuohon paljaalle alueelle rtulee siis kasvimaa.


Tässä lähempää toinen noista viime kuvassa taustalla näkyneistä ruusupuista. Ruukku on leikattu ja liimattu kanamunakennosta, latvus on Tiimarin kranssipohja johon on kieputettu tuommosta viherköynnöstä ja lopuksi kiinnitetty nuo kangasruusut. Ruukkuihin tulee vielä ainakin ilmakuivuvaa massaa ja "multaa" ehkä jotain pientä kukkaakin vielä...


Ja yksi kuvakulma taas.Tuo vajan värui näyttää TOSI ärtsylle näissä kuvissa, luonnossa ei kuitenkaan ole ihan noin silmille hyppäävä.


Ja vielä lähikuvaa tulevasta tiilimuurista.
Nyt tämä proggis seisoo, koska ei ole kotona pikaliimaa, pitää ilmottaa isännälle että tuo töistä tullessaan.-Hirveä polte päästä jatkamaan :)

Ei kommentteja: