keskiviikkona, helmikuuta 10, 2010

Kukikasta peittoa pukkaa.

Sain tuon verkko-peiton valmiiksi ja halusin siihen jotain ihania kukka-hörhelöitä koristeeksi. Hetken testailtuani päädyin tällaiseen kukka-malliin:

Langat on päättelemättä ja valmiina tosiaan on vasta tuo yksi kukka ,mutta olin niin innoissani että halusin saada tämän heti näkyviin. -Toisekseen alkaa käsi olla niin väsyksissä että on pakko tauottaa vähän tätä virkkausta.

4 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Tosi ihania nää viime aikoina postailemasi minit! <3

Titta kirjoitti...

Kiitos. :)
Iski taas piitkästä, pitkästä aikaa mini-villitys päälle. :)
Tuo on hauskaa puuhailua,meinaa vaan aika usein jäädä yöunet vähiin kun ei malta illalla lopettaa ennen kun silmät on niin väsyksissä ettei vaan näe enää mitään... -Mutta samahan se on minkä vaan touhun kanssa kun oikein innostuu.

Juusa kirjoitti...

Heippa! Kiitos piipahtamisesta blogisessani:)

Tuollanen mini-virkkaus sopisi varmaan mullekkin, niin saisi joskus jotain valmiiksikin asti. Taas menossa päiväpeiton virkkaus Novitan kotiväestä..katotaan, tuleeko valmiiksi asti..

Nuo sun kisut, niin söpösiä! Nehän on kaikki samanlaisia melkein:)Hassu näky:) Onko ne rotukissoja vai maatiaisia?

Titta kirjoitti...

Juusa, mullakin on muutamia normi-virkkaus-alotelmia kaapin perukoilla, joista mainitsinkin aiemmassa postauksessa... Että elä välitä. Elän toivossa että saisin tästä mini-virkkauksesta vähän nostetta niihinkin. Hurjan isoja projekteja sulla; päiväpeitto, herranjestas sentään! :)
Meijän kisuja on aiemmin ollut 4 ja siitä tuli siis blogin nimi, Taaperon jouduin kuitenkin päästämään autuaammille hiirimaille viime kesänä, koska sillä oli synnynnäinen vika henkitorvessa joka paheni ajan kanssa.
Kisumisut ovat kaikki tuon vanhimman tapauksen pentuja, ja tämä emä on puoliksi maatiaista ja puoliksi egyptiläistä mauta. Ovat kaikki sen vuoksi paljon sirosempia ja pienempiä kuin normi maatiaiset, eron huomaa varsinkin kun vierailee äitin hoiteissa,siellä kun asustaa oikein perus maatiais-kolli. Se tuntuu jättiläiseltä meidän misuihin verrattuna. :)