tiistaina, helmikuuta 16, 2010

Hitaasti mutta varmasti kohti valmistumista.

Käsityöpuoti edistyy mukavaa vauhtia: Tapetit on seinissä, lattia ja katto tehty, listoituksetkin hyvällä mallilla. Ja ne karmeat hyllykötkin on näperretty edustavampaan kuntoon, vetimiä tosin uupuu, ja ehkä vielä lisään patinaa pikkuisen, en tiedä vielä...

Puodissa on myynnissä hurja määrä kaiken lajin käsityökirjoja: ristipisto, kirjonta, neulonta, virkkaus, ompelu, huovutus ja mitähän muita lajeja noista kirjoista löytyykään.


Tässä kokonaiskuvaa:

Paljaille seinille tulee ristipisto-ja muita kirjontatöitä, esittelyhyllyjä kirjoille (jotka nyt vievät luvattoman paljon tilaa hyllyillä, niiden tilalle tulee pikku-tilpehööriä) valmiille mallitöille sekä varastolaatikoille. Valojakin pitää miettiä. Oikeita, sähköistettyjä ei sentään, mutta jotkin valaisimet kuitenkin.

Tässä kelpaa lepuuttaa jalkojaan rankan shoppailun lomassa, selata ehkä ostoslistalla olevia kirjoja , tutustua eri materiaaleihin ja tekniikoihin ja hörpätä siinä lomassa kuppi kahvia.- Tai siipan voi istuttaa tuohon nätisti odottamaan että kauniimpi puolisko saa ostokset hoidettua. Tarjolla tulee olemaan Tuulilasia ja muita miesten lehtiä siipankin viihdykkeeksi. Tulevien avajaisten kunniaksi on tarjolla normaalia enemmän kahvileipääkin. Tosin remontti on vielä kesken, joten tarjoilupöydät ovat viimeistelyä vaille, toisessa ei ole vielä edes jalkoja. Termospullotkin ovat kesken ja en edes tiedä miten aion tehdä kahvikupit/mukit, koska massasta en niitä saa tehtyä. No, eiköhän joku sopivan mallinen juttu tule vastaan, josta saa muokattua muutamia kuppeja, täytyy pitää silmät auki.


Näistä hyllyistä tuli yllättävän edustavat muutamalla balsan palalla ja kivan sävyisellä maalilla. Tilasin ison satsin maaleja Nukkekoti ja Lelusta, samassa paketissa Tacky Gluen kanssa. Tuo liima on muuten täysin kehunsa ansainnut, en olisi uskonut että on kaikkien niiden kuulemieni ja lukemieni kehujen arvoinen, ellen nyt itse olisi kokeillut ja todennut aivan loistavaksi, sujuu nyt niin moni juttu niin paljon helpommin kun on kunnon liima!

Tässä kahvitarjoilu-pöytää. Innostuin massalla näpertelystä parina päivänä, ja tuloksena oli noiden donitsien lisäksi mm. tuo kuvassa näkyvä pikkuinen banaanikakku, pikkuleipiä, erilaisia muffinseja sekä omenia. Esittelen nuo massailut paremmin joku toinen kerta, nyt niistä ei ole kunnon kuvia.

Että semmosta täällä on puuhattu. En malta olla laittamatta vielä muutamaa linkkiä parista ulkomaisesta blogista jotka olen vasta löytänyt ja joihin olen täysin rakastunut, voisin vaan surffata ja imeä ideoita niistä kaiket päivät:

Liberty Biberty

It´s a miniature life


Mukavaa päivää ja syökää lisää laskiaispullia!


Titta

2 kommenttia:

Liberty Biberty kirjoitti...

Your little room is wonderful! So many beautiful little details!Thank you for visiting my blog!
Mercedes

Titta kirjoitti...

Thanks Mercedes! :)