perjantaina, helmikuuta 26, 2010

Hello, hello!

Keittiö-boksia olen näperrellyt ja tuossa aamulla löysin vanhoja pieniä näperryksiäkin sinne. Vielä tämä on viimeistelyä vaille ja pari ideaa on vielä jotka ainakin lisään tähän, mutta tässä nyt tämän hetkinen tilanne:
I´ve been workin with that kitchen-corner, there is still some little things to do, and I still have few ideas which I want to add there, but here is a pic what is the situation right now.

Ja tässä näette vähän yksityiskohtia. Paras juttu minusta on tuo avattu suklaalevy.-Voi kun oikeasti olisikin nyt suklaata tässä...
And here you can see some details. I think opened chocolate-bar is the best thing.-If only I would have some in real life right now...


Ja muutama kuva tytteleistä:
And few pics of my little girls:
Mukavaa viikonloppua toivotellen:
Have a nice weekend:

Titta

10 kommenttia:

Liberty Biberty kirjoitti...

The little kitchen looks wonderful and your girls are just adorable!
Mercedes

Titta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Titta kirjoitti...

Sorry, I did too many typos on last message, thats the reason for deleting. :D
But let´s try again:

Thanks Mercedes. - And your blog has been main source of this huge miniature-inspiration nowadays, so thanks belongs to you! :D

minnamarika kirjoitti...

Hei!

Ihana pieni keittiöboksi!! voisinpa istahtaa tuon pöydän äärelle lukemaan noita kirjoja ja maistelemaan suklaata!!! Olet tavoittanut tunnelman niin hyvin!!!

Pikku tyttöset ovat söpiksiä pehmolelujensa keskellä!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Titta kirjoitti...

Kiitos minnamarika :) -Ja kiitos tinttien ohjeesta!

Maria kirjoitti...

Ai ihana miten keväinen boksi!

Titta kirjoitti...

Kiitos Maria. :) Sinunkin "työkalu"-ohjeitasi täällä on luntattu että on saatu huonekalujen tekoa hallintaan. Lego-palikat ja lelu-puupalikat auttavat kummasti kulmien liimausta!
Huomatkaaka boksissa Tärkeä yksityiskohta: Ne vihreät muovailuvaha-möhkäreet. -Tylleröt tekivät puhelimen ja joitain muita tärkeitä juttuja boksiin mukaan. Puhelin on kuulemma lattialla koska pöydälle ei mahtunut. :D

Johanna kirjoitti...

Aivan ihana keittiö-boxi!!! Värisävyt ovat niin harmoniset ja mahtavat, vau!

Liimanäppi kirjoitti...

Ihana keväinen boksi. Tuolla alempana oli myös tosi ihania juttuja, ihania kukkasia ym. Minunkin tarttis saada paljon leikkokukkia putiikkiini.

Titta kirjoitti...

Kiitokset Johannalle ja Liimanäpille kommenteista! :)Ihanaa kun jaksatte kommentoida, niin tietää vähän että onko täällä kävijöitä ja ketkä täällä käy.

Nyt olisi jo asetelman alku uuteenkin boksiin, se itse boksi vaan uupuu. Ei osunut kirpparillakaan kohdalle mitään tarkoitukseen sopivaa ja Alkoista olen kysellyt viinilaatikoita mutta ei ole niissäkään tärpännyt. Mistä te muut noita laatikoita temmotte jos ei valmiina ole?