perjantaina, tammikuuta 08, 2010

Hiljaista pitää.

Heippatirallaa!
Hengissä ollaan vaikkei se missään näykkään. Toisen blogin puolella keroin jo syynkin, julkaisenpa sen nyt tännekkin: Eli täällä odotellaan perheenlisäystä, ja minulla se tarkoittaa näköjään aina alussa kahden kuukauden pahoinvointia, ja oikein isossa mittakaavassa. Nyt olen sentään selvinnyt jo sellaiseen vaiheeseen että vain jos ei huolehdi syövänsä tasaisesti, iskee pahoinvointi, joten voiton puolella ollaan jo.

Mitään näperryksiin viittaavaakaan en ole tehnyt, päivisin inspiraatio meinaa saada vallan, mutta iltaisin on niin väsynyt ettei vaan kerta kaikkiaan jaksa. Eniten himottaisi mini-jutut, olen mielessäni kaavaillut tekeväni puutarhaan jatketta, eli samaa levyä uusi pala, ainakin yksi tai kaksi, joihin tulisi kasvimaa, kasvihuone, ehkä pöytäryhmä, vähän metsän tynkää... Myös joulumaata voisi koettaa saada tehtyä eteenpäin. -Ja sitä kauppaa voisi jatkaa myös.

Kaikki miniatyyrini ovat olleet tyttöjen leikittävinä silloin tällöin, äitin valvonnassa, ja osumia ovatkin hieman saaneet, pitäisi pikkuhiljaa vähän restauroida. Mutta ihmeen nätisti työt osaavat noilla leikkiä, mitään mega-suuria katastrofeja ei ole sattunut, ja se into millä tylleröt moitten kanssa touhuavat, tarttuu aina minuunkin.

Ehkä tämä blogi tästä hiljalleen taas aktivoituu, sitä odotellessa mukavaa talven jatkoa toivottelee: Titta.

7 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Ihana uutinen! Onnea ja siunausta odotukseen!

lehtipollo kirjoitti...

Onnittelut! Meillä oli taas joulunseutuna ikkunassa kaavojesi mukaan leikatut porot, joten ajattelin sinua :)

noora kirjoitti...

Onpa ihana uutinen!!Onnea paljon!!! Toivottavasti olosi tosiaan helpottaa, että pääset taas harrastusten pariin=)

tia kirjoitti...

Ihmettelinkin hiukan nyt selvisi, onnea oikein paljon.

Titta kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommentoijille, oli ihana yllätys että porkka muistaa edes vielä vaikka näin kauan olen ollut jo kuvioista ulkona. :)

Titta kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommentoijille, oli ihana yllätys että porkka muistaa edes vielä vaikka näin kauan olen ollut jo kuvioista ulkona. :)

taru76 kirjoitti...

Onnittelut iloisesta uutisesta!!! Toivottavasti voit jo paremmin : )