torstaina, lokakuuta 01, 2009

Operaatiot ´Pullon Altsaus´ ja ´Autum Fairy´

Pistinpä pienen keijukaisen purkkia asuttamaan. Idea on siis saatu The Feathered Nest-blogista ja siellä olen nyt muutamana päivänä pyörinyt ihan urakalla, ihailemassa ihania, mielettömiä juttuja. Inspiraatiokin sieltä tarttuu ihan huomaamatta. Sitä kautta löytyy muuten myös useammastakin paikasta vintage-kuvia tulostettaviksi, osa blogeista antaa käyttää myytäviinkin projekteihinkin, osa ei, mutta valikoimat ovat valtaisat.

Huonosti näkyy tuo pieni tylleröinen tuon lasin takaa, kamerakin kohdistaa lasin vuoksi väärin, mutta jotakin näkyy kuitenkin.

Sitten ihan toisennäköinen juttu, eli altsattu (suom. altered=muunnettu) pullo. Noita vanhoja lääkepulloja on pari pyörimässä ympäri kämppää, eivät ole oikein löytäneet paikkaansa, muta nyt se niidenkin tarkoitus selvisi:

Ja toinen kuva pienen pullon pyöräytyksen jälkeen:

Eli korkkina on korkki-korkki, noista on hävinneet ne alkuperäiset kumi-korkit. -Ja onhan tuommosessa koristellussa korkissa enemmän tunnelmaakin, se kuminen olisi pitänyt naamioida jotenkin.
Sisällä pullossa on suolaa, hilettä ja kuivattua laventelin kukkaa, tuo laventeli tuoksuu huumaavasti kun avaa korkin. Tagin kirjoitin käsin ja koristeet ovat kiinni pikaliimalla, paperit kaksipuoleisella teipillä. JOs ette saa tagista selvää, niin voin kertoa että siinä lukee siis ´Joy´, eli iloa täällä on pullotettu.
I love it! Näitä lisää!!! Suunnittelin kaakaon tuoksuista ´Passion´(=´Intohimo´):a ja vaniljan tuoksuista ´Harmony´(=´Harmonia´) Ja voisikohan noihin käyttää eteerisiä öljyjäkin...?-Ja helmiä...Ui ui...Menen haaveilemaan lisää, ja odottelemaan kieli pitkällä josko huomenna saapuisi ainakin toinen korutilauksista.
Mukavaa päivänjatkoa! Ja äiskälle terveisiä ;)

Ei kommentteja: