maanantaina, lokakuuta 05, 2009

Ihania sävyjä.

Hmm...Yritin tuossa jatko-jalostaa eräitä pannulappuja, jotka tein vahoista farkuista, lahkeista ompelemalla. Kokeilin kirjontaa, mutta ei iskenyt, liian työlästä tuohon. Sitten keksin että virkkaan siihen kukkia tai jotain ja mieleen juolahti isoäidin neliöt. Aloin vain virkkailla neliötä vanhoista langanjämistä, joita olen tuonne haalinut, ja voilá! -Tuli niin kauniit sävyt että en taida hennoa laittaa mihinkään pannulappuun. Taidankin tehdä näitä lisää ja koittaa saada näistä tyynynpäällisen tai tuolipeiton (miksi niitä oikeasti sanotaan... Tuoliliina?). Olenkin jo pitkät ajat kuolaillut kun blogeissa on vilahdellut ihania isoäidin neliöt-peittoja.


Nämä ovat jo jokin aika sitten tehtyjä pikkukortteja, vaikka pakettikorteiksi käyvät. Lähinnä vain lätkin kasaan nuo, sen ihmeemmin miettimättä.


Ja tämä on ensimmäinen vintage-kortti harjoitelma. Näiden teko ei olekkaan ollenkaan niin simppeliä kuin mitä ajattelin. Tästä mielestäni puuttuu vielä jotain...


Tähän ykinkertaiseen kollaasi-korttiin sen sijaan olen tyytyväinen.


Että näin. Virkkaukset, neulomukset ja vintage-harjoitelmat jatkukoon. Yksi messinkilangasta ja hemlistä väännetty kaulakorukin on keskeneräisenä tuolla. -Lukkoa vaille, rassukka.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Pau kirjoitti...

Heips, tervetuloa vintagekorttien maailmaan:)) Ei ol esääntöjä tässä harrastuksessa, ei. Mielestäni lintukortti on hieno sellaisenaan - ei kaipaa välttis mitään. Mutta jos haluaa lisää kerroksellisuutta, paperikukka/lehti voisi siihen sopia ja tuoda lisää kolmiulotteisuutta. Tai höyhen...

Ihania värejä alemmassa nappikortissakin!

Titta kirjoitti...

Hihii, Pau, kenenköhän blogin vaikutteista ja inspiksestä tuo kortti onkaan syntynyt? ;)

Pau kirjoitti...

:D Kiva! Minusta on kiva, ettei näihin kortteihin ole välttämättä erikseen käyty askartelutarvikekaupan kautta - vaan mukana on arkisia juttuja!