sunnuntaina, syyskuuta 20, 2009

mamma vapailee.

Ohhoijaa...Huomenta vaan. Muksut on mummolassa ja täällä on kuorsattu puoli kymmeneen asti, autuudella. Eilen olin sienessä ja kannoin kaksi hedelmäpussillista siivottuja suppiksia kotiin, jotka tänä aamuna asettelin tuonne kuivuri-käsittelyä odottamaan.

Askartelurintamalla ei suuria ehtinytkään tapahtua, Viivin kummille lupasin tehdä lahjakorut, menevät kahdelle pikkuprinsessalle. Niitä näpräsin eilen, ja koska päivänsankarit ovat nikkeliallergisia, teen korut joustosiimaan, joka minulle on suht uusi materiaali. Mutta kivaa oli pitkästä aikaa näprätä taas korujakin, ehkä niitä tulee tässä taas tehtyä enemmänkin. Itsekin haluaisin muutamin kaulakoruihin matsaavat korvikset. Pitää tosin koukkuja tilata, korvani tuntuvat tykkäävän niobiumista, niitä saa täältä. Tuo ruskean sävyinen niobium toisekseen natsaa aika kivasti noihin patinoituihin juttuihin, joten senkin puoleen tykkään ko.materiaalista.

Tänään koitan ehtiä massailemaankin. Himottaa päästä kokeilemaan Youtuben banaaniviipale-ohjetta. Ja löytyihän tuolta kaikkea muutakin kivaa. Mutta nyt kahvit kitusiin ja palstalle varmaan paksaa levittelemään ja muutenkin laittamaan maata talvikuntoon. -Viivin jupu-pupu haluasi vielä sanoa hei.

Ei kommentteja: