tiistaina, syyskuuta 15, 2009

Inspiroiko?

Olen nyt normaalia tiiviimmin seurannut blogilistan omia suosikeita, ja ajattelimpa jakaa muutamia tämäh hetken lempiblogeja näin linkkien muodossa. Minusta nämä ovat aina, kerta toisensa jälkeen innostavia, mutta kurkatkaapa ihmeessä itse:

Paperisilppuri-mm.ihania kollaasitekniikalla tehtyjä kortteja. Sai minutkin tas innostumaan kollaaseista niiin että muutama kortti sillä tekniikalla on jo nähnyt päivänvalon, kuvailen ne jossakin raossa tänne esille.

Pikku-Pihlaja-ihanaa...kaikkea, niin ihanaa ja kaunista! Kädentaitojen riemuvoitto.

Wanhatar
-ihania,kauniita sisustus- ja käsityöjuttuja täälläkin. Silmä lepää.

Puutarharetkillä
: Nyt muutkin koluamaan julkisia puistoja.

Valkoista pellavaa: Ihania ideoita sisustukseen, ihania kuvia ja ideoita, tämän blogin näkemisen jälkeen et koskaan enää poistu kirpparilta tyhjin käsin.

Marjatan talossa: Nukkistelun kiikitysblogi. Pitkästä aikaa sai minutkin todella innostumaan minijutuista.

Wanilla:
Niin kaunista.

Villaa ja vaniljaa: myös sisustusta ja myös erittäin kaunista.

Että kovin painottuvat tuonne sisustus-akselille nyt nämä kiinnostukset, mutta minkäs teet kun on vaan niin kaikkea kaunista... Tänään, kun tytöt menivät yöksi mummolaan, lähtivät jo iltapäivällä päikkäreitten jälkeen, ampaisin minä suihkuun, ja kirppareille, ja noiden blogien inspiroimana tarttui mukaan ihania, patinoituneita juttuja, jotka odottelevat pääsyään jatko-jalostumaan. -On se vaan ihanaa olla harakka. Illan muuten tänään kruunasi juttutuokiot parin naapurin kanssa (Tai kanssa-talolaisiahan he enemmänkin ovat, kun rappu ja rakennuskin on eri) Nyt on ruoka ja leivontareseptejä saatu ja maailmaa parannettu. Kyläluutakin on siis välillä kiva olla.

1 kommentti:

Pau kirjoitti...

Kiitti tunnustuksesta:) Toivottavasti ehdin lisäillä sivuille pian lisää inspiraatiota. Lomalla tuli ladattua akkusia. Laitoin blogini pikku haasteen sulle:)