torstaina, syyskuuta 10, 2009

Askartelusta ja sen nautinnosta.

Taas on kortteja tehtailtu, ja olen pikkuhiljaa opetellut näitä viime aikaisia kortteja tehdessäni sellaista sallivuutta itselleni. Että ei se ole maailman loppu jos tämä yhtälö tässä kortissa ei nyt ole se paras mahdollinen, ei tarvitse koittaa hioa jokaista korttia mestari-teokseksi asti, koska siinä hioessa häviää se itse pääasia; Nautinto, kun saa tehdä jotain kivaa ja nättiä täysin omilla ehdoilla. Että jos ottaisi kortit noin niin kuin kortteina.


Kuva lautasliinasta. Kiinnityksestä postauksen lopussa lisää, on halpa ja näppärä konsti jonka opin naapurilta (Pihinä ihmisenä olen ollut sitä mieltä että liimaharso maksaa ihan liikaa)


Vanhasta ruotsin sanakirjasta leikattu sana "syksy" ja sen eri variaatiot käännöksineen.
Tausta itse tehty.
Lehtikuvio on tarlatania, jonka ompelin koneella taustaan kiinni (Olisi sanut olla tumman ruskea lanka, mutta en sattunut omistamaan).


Kasattu oikeastaan paperisilpusta.


Kruunu on Tiimarin mikrohelmiä, joita minun varastoistani löytyy aika montaa eri variaatiota, ja joihin keksin nyt aika näppärän käyttötavan. Saako muuten käsialasta mitään selvää?On vaikea yrttää kirjottaa käsiala-tyylillä, joka ei ole itselle luontainen, olkoonkin että nykyään on ylipäätään vaikea edes kirjottaa käsin, koska sitä tulee tehtyä niin vähän.


Sattui vain sopivasti silmiin nuo vaalean punaiset pyörylät, joista leikkelin kukat ja lisäilin varastoista ensimmäisenä silmiin osuvia sopivia juttuja.

Ei kommentteja: