sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Joulun Satumaa

Noni, nyt ajattelin lisätä kuvia tuosta joulu-proggiksesta. Täämä on siis vielä ihan kesken, mutta sanotaanko että perustukset on tehty. :)

Yleiskuvaa sivulta:

Pakko oli saada käyttää noita sokeripaloja... Niitten päälle, niin kun noitten massapallojenkin (joita ei ole vielä edes liimattu kiinni minnekkään)pitää kehittää ainakin hilettä ja jotain tuomaan lisää lumisuuden tunnetta.-Ideoita otetaan vastaan. Itse ajattelin ensin vanua, ja irrallisena sitä voikin olla,mutta ei kiinnitettynä, koska milläs imuroit vanusta pölyn pois...? :D

Sitten vähän lähempi kuva. Lumiukollakin (jota vielä myös modifioin tulevaisuudessa) näkyy vielä alusta-balsanpala, joka pitää saada piiloon jollakin konstilla. Lumilyhdyn sisällä on ledituikku, ja tuo kandas lyhdyn alla on siis irrotettavaa mallia, jotta tuikun saa päälle ja pois. Nuo kelkat maalaan jossakin vaiheessa hempukoimmiksi, eivät passaa tähän fiilikseen ihan noin ytyssä värissä..


Lumikielot (niitähän hyödetään jouluksi ihan oikeastikkin, mutta ei ihan ulos kyllä)ovat siis tekokukkia jotka on istutettu ilmakuivuvalla massalla maalattuun shampoopullon korkki-ruukkuun.


Ja puu on tekohavu-kimpun runko(itse havut on käytetty taustalla näkyvään joulukuuseen ja havukaareen) johon on kieputettu pieni paristokäyttöinen ledi-lamppusarja. Paristokotelo on taas kankaan alla "lumikinoksessa" piilossa.


Ja vielä yleiskuvaa edestä. Noita piippurassi-kuusia pitää saada tehtyä lisää, ja tuota maassa makoilevaa pitää saada tuuheammaksi. Kunhan jostain saa ostettua valkeaa , piippurassia. Ihan vaaleansininen, -punainen, -vihreä, tai -lila piippurassi-kuusi olisi kanssa aika vänkä...

2 kommenttia:

Rusina kirjoitti...

Onko lumiukko kiukkuinen kesän vallasta vai menikö suu mutruun kun kesä peruutti tulonsa. On niin äkäisen näköinen, että naurataa :)

Titta kirjoitti...

Kiitos Rusina kommentista.
-Heh,olen huomannut saman, ja todennäköisesti jossain välissä otetaan mutrusuu lumiukolta poies ja laitetaan nonparelliset "tekarit " tilalle-leveän hymyn kera :)