torstaina, marraskuuta 20, 2008

Sitten muita askarteluja.


Nämä on jääkaappi-magneetteja. Ihan vaan simppelisti sopivan kokoiseksi pyöryläksi leikattu kuva liimataan korkin sisäpohjaan (tiivisteet siis revitään ensin pois)ja päälle tulee glossy accentia jonka sekaan ripottelin pikkuisen erilaisia koriste-rakeita ja mikrohelmiä. Anna kuivua ja lisää accentia pariin kertaan, jotta saat korkkia täytettyä sillä enemmän. Sitten vaan pieni magneetti pohjaan ja voila! En enää muista mistä tään ohjeen luin, ekana mieleen tulisi Finnstamper, oisko ollut sieltä peräsin?

No, tämä seuraava on ainakin sieltä peräsin oleva idea:

Eli kyseessä ovat siis jääkaappimagneetit tässäkin tapauksessa, ja ohje löytyy tarkalleen ottaen tästä. Liimaus kohdissa tosin käytin Glossy accentia.

Sitten yhtenä päivänä ex tempore piti saada tehdä tämmönen kyltti:

Vähän hassu kuvakulma, kun en keksinyt parempaakaan, mutta tekstissä lukee siis että "Let it snow"ja tähän on sotkettu vähän kaikkea tekniikoita ja kiva tuli! :)

Sitten testailuin yhtenä päivänä mun uusia pipari-otus-leimasimia, ja mm. tämmösiä syntyi:

Noistahan saa kortteihin makeita juttuja, ja pakettikorteiksi käyvät myös ja kyllähän näille varmaan kohteeita löytyy kuhan aikaa olisi. :) Mutta aivan hurmaavia otuksia, ihana ostos, joka on siis peräsin Nettaksesta.

Ja tässä lisää pikku-kylttejä:Edustavat n. kokoa 7 X 11 cm. En mittaillut, leikkelin vaan paspispahvista silleen nuo pohjat kun mukavasti sai, ja hyvälle tuntu. Inspiksen noihin sain Tim Holtzin blogista, siellä on niin mielettömiä pohjustus-ideoita ettei mitään järkeä! :D Ja mä rakastan kun saa läträtä maaleilla ja hioa ja raaputtaa ja vasaroida. :)
Että semmosia täällä kaikessa blogihiljaisuuden vallitessa on touhuiltu.

PS: PAkko hehkuttaa: Pääsen huomenna tänne ihmettelemään, joten kohta alkaa täällä varmastikkin vilistä taas nukkis-juttujakin. ;)

Ei kommentteja: