torstaina, marraskuuta 20, 2008

Näihin kortteihin olen saanut inspiraatiota ulkomaisista korttilehdista, joiden vanhoja numeroita tässä viime aikoina on tullut lueskeltua ahkerasti. Jotenkin on tuo selkeyden kaipuu löytänyt tiensä osaan mun korteista aika vahvasti.


Tässä on kahta eriväristä kimalleliimaa noissa misteleissä, vaaleanpunaista marjoissa ja vihreää lehdissä, mutta sehän ei taas kuvassa näy. -Näyttääpä tosi ankeelle tällä lailla, vaikka luonnossa on tosi pirteä ja kiva.


Tässä taas on pelkästään tuo teksti kimalletta, leimasin sen harmaalla, ja embossasin kimalle-kohojauheella. Kuvat ovat kohotarroilla kiinni, niinkun muuten edellisessäkin kortissa.


Tämän kortin tunnelmasta tykkään tosi paljon, jotenkin seesteisen rauhallinen, mutta ei kuitenkaan tylsä. Semmonen country-living-meininki (Juu, joku on lueskellut aika lailla sisustus-kirjoja viime aikoina :D)Ja kukka on kimallettu, vaikkei se näykkään. Tuo metallicharmi on muuten peräisin netti-helmikauppa Villihelmestä, ovat siellä suht edullisia. Toinen paikka mistä saa välillä halvalla, on Esteriina ja yksi vielä...mikäs se nyt oli...?-Boutique NaNa.

Edit. Fixasin linkit samalla kun korjailin vähän kirotusvirheitä :)
Tässä viimesessä on glossy accentia noissa hatuissa ja nuo pikku-strassit siis nappeina rintamuksissa. :)

Ei kommentteja: