keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Mallikortteja

Nämä kortit tein myös varta vasten mallikorteiksi. Vaikea on tehdä yksinkertaisia, nopeatekoisia kortteja, kun on tottunut vääntämään näitä ajan kanssa. Mulla kun saattaa yhteen korttiin tuhraantua aikaa varmaan välillä helposti useammankin tunnin verran, sunnitteluineen, idean hakuineen, materiaalien etsintöineen ja itse toteutus vielä päälle! :)
Kaikkiin nyt ei tietenkään mene noin hulppeasti...


Tää on tehty kohokuvioimalla valopöydän päällä metallisabluunan avulla (Kiitos kaupoista vaan Oliveria). Päällä on siellä täällä korostamassa kimalleliimaa, joka ei näy kuvassa. Korttipohjaan on embossausmusteella ja perfect pearlseilla leimattu jonkunlaisia oksia, eli näkyvät helmiäisen värisinä.


Tässä kuva on leimattu Distress Inkillä, ja sitä on vähän laveerattu ja sävytelty ennen kuivumistaan. Kuvan päällä on Cinnamon-sävyistä kimalleliimaa, näkyy kuvassa tuomosena hiirenkakan näkösenä :D. Muuten ihan normi-juttu.Ainiin, kukkaan sipaisin terälehtien reunoille vähän mustetta kanssa.Tämä on kanssa leimattu embossaus-aineella ja veelty chalkseja päälle, lopuksi lisätty strassit, ei muuta ihmeellistä.

Ei kommentteja: