keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

Joulukortteloita, yllätys yllätys :D

No laitetaanpa samaan pötköön nämäkin :) Nuo joulutähdet ovat peräsin Vallilan kirppikseltä, rouva pyyti niistä 0,50 mansetti, ja joka mansetissa taisi olla ainakin neljä tuommosta kukkaa, joten ihan tinkimättä tuli kaupat kaikista kuudesta :) Että jos nyt joku noita halajaa, niin jonkun näköstä vaihtokauppaa voisi pieninä määrinä noista tehdä.


Kortin puukuvio on Tiimarin valikoimista, sai Distressiä vähän meikkisienellä peitokseen. Piparin tuoksua- teksti on embossattu ja istutettu ääriviivatarra-kehykseen, jonka sävytin kanssa musteella. Kukan keskustan tingel-tangelit on vuosikausia joutilaana pyörineitä puretun mansetin marjoja.
Tähän testasin ihan eri tekniikkaa kuin millä yleensä kortit teen. Eli kuviot on kohokuvioitu Fiskarsin mini shape bossilla,sävytetty vähän chalkseilla ja leikelty ja rakennettu sitten niistä osista 3 d maisema jota piristin vielä kimalleliimalla. Sitten jatkoinkin jo ihan niinkun normaalistikkin kortin teon. :)


Tässä ei ole mitään sen kummosempaa mainittavaa, normikortti. Paitsi että...Tausta on tehty punchinellan avulla, eli vedelty sitä sabluunana käyttäen mustetta meikkisienellä.


No tässä on ihan peruskortti sitten.


Ja tähän taas on leikattu paperileikurilla nuo piparit, ja ne on "sokerikuorrutettu" Shufflen matta-valkealla kynällä.

Ei kommentteja: