perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Iltaa. Sitten väliin taas tutusti kortteja.


Tämä syntyi tuossa oisiko ollut viikko sitten. Taustalla on semmonen tarina että tuo leimakuva on pyörinyt väritettynä jo monta-monta kuukautta millon missäkin kasassa odottamassa pääsyä jatko-jalostukseen. No...kaivoin sen esiin, ja aloin mallailla ja totesin että sehän sopii justiin passelisti kimppaan toisen hylkiön kanssa;Kirkkaan keltainen korttipohjat.-Ostin noita keltaisia korttipohjia huuto-netistä yli puoli vuotta sitten todella halvalla, ja todennäköisesti en ole yhteenkään korttiin niitä käyttänyt syystä että väri on TODELLA hankala! Vielä sen keltaisen jotenkin selättäisi, mutta tuo sävy on vielä jotenkin tosi kummallinen, melkein kaikki värit ja sävyt näyttävät riitelevän sen kanssa. No nyt on yksi onnistuneesti käytössä,-enään. 20-30 jäljellä :)


Tämänkin kortin kuva on valmiina odotellut useamman kk:n.-Hmm...jonkun tekstin voisi lisätä...Tähänhän kävisi se "Koville jätkille paistaa aina aurinko"-sitäkään kun ei ole tullut käytettyä.


Tämän kortin kukka on stanssatuista osista, jotka leimasin ja vetelin meikkisienellä mustetta reunoille, ennen kasausta. Ai niin, tähän korttiin on hyödynnetty kimalle-suihketta, juttua siitä mm.täällä. Tein pelkkää kimalle-suihketta koska en omista täyttöpulloja vielä muista kun mustasta musteesta ja kokeilin akvarelliväriä siihen mutta on liian hentoa.

Ostovinkkaus tähän väliin: Täältä saatte todella halvalla perfect pearlseja! (Selatkaa reilusti alaspäin, myynnissähän on siis tosi edullisesti kaikkea muutakin ihanaa :)

Mutta jatketaanpa..

Tämä syntyi ihan itsekseen, ei tarvinnut miettiä eikä ihmetellä, tämäkin kuva oli siis jo valmiina. Ihan eri tylinen kun mun kortit yleensä, mutta ai että kuin tykkään!


Sitten tämmönen joka valmistuessaan oli just kaikkea mitä halusinkin, mutta nyt ei enää näytäkkään niin hyvälle.-Kummallinen tää ihmis-mieli...-Vaiko vaan tämän ihmisen mieli? ;)
Tähän olen käyttänyt noita kissansilmä-kapusseja. Ne kotiutuivat korutarvike-tilauksen mukana täältä (mene kategoriaan "Cat eye" ja plärää sivuja eteenpäin kunnes löytyy).


Sitten tämmönen aika perus-kortti:


Ja vielä tämä:


Ja tämmönenkin:


Siinäpä ne,nyt alkaakin olla kaikki nyt valmiina olevat kortit esitelty. -Eli lisää tekemään :)

Ei kommentteja: