torstaina, heinäkuuta 17, 2008

hiljaista on pidellyt

Hiljasta on pidellyt tosissaan tämä blogielämä. Live-elämä on (taas kerran) äitynyt niin vilkkaaksi että ei ole tahtonut virta riittää bittimaailmaan asti. Lukevana osapuolena olen kyllä ollut niinkun aina ennekin, ja kaikkea näpertämistäkin on noitten haaste-korttienkin lisäksi tehty. Niistä lisää tuonnempana.

Jean S: n keikka on nähty Tulisuudelmassa: Ihana live-bändi, menkää katomaan jos kunnon live-bilemeininki kiinnostaa! Jengi bailasi pitkin sohvia, meiän poppoo messissä. :D

Sir Elwoodin keikka käytiin kaverin kanssa samassa paikassa aiemmin kattomassa ja ihana oli sekin. -Ihan erilainen meininki oli, niinkun bändikin, mutta loistava fiilistely- ilta, porukka kuunteli ja nautiskeli koko rahan edestä.

Lauri Tähkä ja Elonkerjuu käytiin kanssa kattomassa Järvenpäässä tuossa joku aika sitten. Kunnon rytinää :) Bändi vaan jakso riekkua, vaikka kiertuetta oli takana jo nelisen viikkoa sillon.

Noitten lisäksi oon viljely-palstalla mylläillyt tasaseen tahtiin. Kuvia sieltä ei ole, koska ei niissä vielä oikein näkyisi kun kasvimaapläntillä jotain kunnolla kasvavaa, ja muuten melkeen pelkkää kuivaa ruohoa ja olkea (ovat katteena)...No, kai mä voisin yrittää joku kerta näpsiä jotain näytille...

PS. Nirpun matskukuori-poppoolle sen verran tietoa että kuoret lähtevät huomenna matkaan- Vein ne tänään postiin.

Tämmöstä tänne, lisäilen erilliseen postaukseen nyt aluksi ainakin atc-kortteja.

1 kommentti:

tanja kirjoitti...

Mulle ei ollut vielä perjantaihin mennessä matskuja tullut, mutta toivottavasti maanantaina :)