perjantaina, kesäkuuta 20, 2008

Nalluroitten kotikoloa ja muuta miniä.

Nalluraisten koloa oon tässä pikkuhiljalleen taas kasaillut... Tässä yleiskuvia ensin tän hetkisestä tilanteesta, ensin kyökin yhtä puolta:


...Ja sitten toista:


Ja vielä vilkaisu yläkertaan kirjastoon, jossa juurikaan mikään ei ole muuttunut-tai mikään tässä näkyvä ei ;)...Kirjaston uusin juttu on nimittäin tuossa kirjotuspöydällä levällään, muta koska kuvat siitä ei jostain syystä onnistuneet, niin kurkistellaan tarkemmin joku toinen kerta :).

Mutta noita kyökin uusia juttuja...Eli tämä on näkynyt jo aiemmissa kuvissa, mutta en tiedä moniko on huomannut..? Eli Helliltä on tipahtanut leivonnan pyörteissä kanamuna lattialle:

Tään löysin kirpparilta muutamalla kymmenellä sentillä, pohjan puolelta otin vaan sahalla pituutta pois. Onko tää nyt sitten kirnu, viisaammat valistakoot?


Ja jostain syystä mun olli pakko saada tuohon boksin yläkulmaan, ikäänkun kyökin kulmaan, asemakello roikkumaan.


Ainii, tää kanssa oli jo tuolla yleiskuvissa, eli massasta muotoilin Hellille kahvipannun, jossain vaiheessa on pakko saada tehtyä tuonne vielä kahvimylly.


Sitten ihan muuten vaan piti testailla sipulirenkaitten tekoa, ja näitähän on nyt sitten kanssa vaikka parillekkin miniperheelle :)-läheskään kaikki eivät siis ole kuvassa.Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin hyvää juhannusta!

6 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Siis kaikki nämä mineilyt on niiiiin upeita että henkeä salpaa!!! Ei pystyis minun töppösormilla mitään noin pikkuriikkistä ja kaunista luomaan... ei voi siis kun ihmetellä mikä taito sulla on hyppysissäsi!

Titta kirjoitti...

Kiitos piia. :) Ei se niin vaikeeta ole, minäkin vaan ensin haaveilin ja yritin pidellä itteeni hurahtamasta tähän parisen vuotta :D

Maria kirjoitti...

Siis täällähän on vaikka mitä kivaa :)

Titta kirjoitti...

Kiitos Maria! Kenenköhän ohjeilla täällä on aika paljon väännetty noita nukkis-juttuja...? ;) Kiitos vaan, että innostat ja ohjeistat meitä alottelijoita. :)

wiiks kirjoitti...

Kirnuhan tuo, ihan selekeesti :) Oletpas ollutkin ahkerana!

Titta kirjoitti...

Kiitti Wiiks. Joku ilta taas yritän ehtiä uppoutumaan tuohon mini-touhuun, paljon olisi taas ideoita odottamassa toteutumistaan :)