maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

askartelu-tapaamista pukkaa!

On ollut puhetta jo kortti-askartelijoitten kanssa, että voisin järkätä tapaamisen. Mulla kun onnekkaasti on niin, että käytettävissä on talojen yhteinen suht siistikuntonen kerhohuone, jossa on hyvät isot pöydät, eli porukkaa mahtuu mukavasti noin 18 henkeä!
Tarjoilut tulevat sitten nyyttikesti-periaatteella, kahveet ja muut juotavat tarjoan kuitenkin tietysti minä.-Ja ainii, ilmoitelkaa muuten allergioista, jos on.

Ohjelmaksi olen kaavaillut tämmösiä:

Perinteisesti leimailua (eli omat leimasimet ja paperit yms mukaan mukaan!). Eli lainaillaan toistemme leimasimia ja leimaillaan hullunkiilto silmissä :)

Bongailla kaikkia ihania uusia ja vanhoja näppäriä askarteluvempeleitä ja muita toisiltamme (Eli ottakaa omaa askarteluarsenaalia mukaan! Kaikki ne jutut mitä ilman ette voisi elää askarteluelämää.)

Vaihtaa ATC:tä (mulla ainakin olisi vaihdettavia!) muitakin vaihtokauppoja saa harrastaa eli itselle turhat ja käyttämättä jääneet jutut mukaan ja kiertoon. :)

Sitten toivoisin, että otatte mukaan itsetehdyn kortin tai useampia, pakko ei tietenkään ole, jos ei halua esitellä omia korttejaan. Ideana kuitenkin olisi, että tehdään kaikkien korteista pieni "näyttely" kaikkien katsottavaksi tapaamisen ajaksi. Näin saa paljon vinkkejä eri tyyleistä ja materiaalien erilaisista käyttötavoista, ja kortit on aina kuitenkin ihan eri näköisiä livenä kuin tietokoneen näytöllä.

Eli nyt vaan halukkaita ilmottautumaan mukaan, asun siis Vantaalla, Korsossa, ja junalla/bussillakin pääsee: Juna-asemalle on matkaa n. kilometri, ja ihan talon vierestä menee bussit 72 (Tikkurilasta-Korso), ja 731 (Helsinki-Korso). -Laitan tarkemman osoitteen sitten mailina osallistujille, eli ilmoittautumiseen mailiosoite mukaan.

Nyt ihan ensiksi kuitenkin otetaan vastaan ehdotuksia tapaamis-ajankohdasta, joku viikonloppu tietysti, mutta milloin?

***MUOKS:Ilmoittautua voi suoraan mailillakin, osoite on: tiipero-82@suomi24.fi

8 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Voi ei miten ihanalta kuulostaa!! Harmi ettei ole suunniteltu pääkaupunkiseudulle visiittejä lähiaikoina. Pelkästään tän takia en lähtisi ajamaan, vaikka ihanaa varmasti olisikin.

noora kirjoitti...

Mites toi tapaamisen suunnittelu edistyy? Mä olisin kyllä ainakin kiinnostunut ja tiedän, että käsityökerhomme "puheenjohtaja" osallistuisi myös mielellään. Ilmoittele vain päivämääräehdotuksia, ni me ilmoitetaan käykö meille. Meidän duuniajat on vähän erikoiset ja vaihtelevat.

Titta kirjoitti...

Eli Nooralle laitoinkin jo bviestiä että kohta vasta alan "mainostaa" tapaamista täsmäiskuilla tuttujen bloggaajien omissa blogeissa, eli kaikki vaan mukaan :)

Minna kirjoitti...

Mä osallistun mielelläni, jos ajankohta on syksymmällä. Heinäkuu on ainav täynnä. Ja Elokuukin aika pahasti.

Heli Matero kirjoitti...

Täällä ollaan myös kiinnostuneita, jos on syksymmällä. Heinä- ja elokuu ovat aika varattu.

Titta kirjoitti...

Tätä uumoilinkin, että ihmisillä on mökkireissuja yms tässä kesällä, eli taidan suosiolla siirtää tätä syssymmälle...Miten olisi syysykuun alussa, 1 tai toinen viikonloppu, päivätoiveita?

Taava kirjoitti...

Taitaa olla syyskuun eka viikonloppuna Wanhassa satamassa messut...

Titta kirjoitti...

Kiitti Taava, eli taitaa olla parempi se seuraava viikonloppu.-Kun minä, niinkun varmaan muutkin,haluan messuilemaan :)