maanantaina, kesäkuuta 02, 2008

Ylppärikortteja.

Kiitokset Ainolle kommentista :) -kerrankin muistan kiittää edes jotakuta jostakin näin sähköisessä muodossa.

Eli viime lauantaiksi tuli tehtyä pari korttia, kun oli kummitytön toisen kummin ylppärit. Tämän kortin tein omaan läyttöön, meni siis meijän poppoolta.Ihastuin tähän leimailu-kollaasi-tyyliin tämän kortin myötä ihan täysin, saa tosi ihanaa jölkeä kun vaan jaksaa embossata ja leimata ja vähän kattoo mitä lätkii ja minne.

Kyselkää tekotavasta lisää, jos kiinnostaa, en laita tähän nyt enemmän siitä, kun oli varsin vaiherikas valmistettava tämä kortti :)

Tämän kortin tein markon äitin "tilauksesta samoihin juhliin:

Eli ruudukot on ääriviivatarraa (idea napattu täältä, täältä ja täältä) Leimakuvan tausta-neliö on vesileima-musteella leimattu ja päälle veelty chalkseja, kuitukangas on uutuus-kuitua Hobby Pointista, Angelina Fibreä(kerron joku kerta tuosta lisää, kuhan itekki vähän testailen) Korttipohjaa koristaa onnea-onnea-onnea-viivat jotka myös veelty chalkseilla. Pari pientä "strassia" on kanssa koristuksena. Ite olen varsin tyytyväinen aikaansaannokseeni-molempiin! :D
Palstalla oon muuten kanssa riehunut taas, mutta ikinä en muista kuvia napata-ei sillä ettäkö siellä paljon mitään vielä kasvaisikaan, mutta jotain pieniä piippoja sieltä alkaa mullasta puskea (siis niitten juolavehnäpiippojen ja ohdake-tupsukkeiden lisäksi).
Mutta haaveet on kovat, ja vettä kannetaan kun ei kerta taivaalta tule! :)

Ei kommentteja: