keskiviikkona, toukokuuta 07, 2008

Tämmönen kortti syntyi kirppis-löydön pohjalta:


Eli löysin ihan kamalan mallisen äklöpylly-mansetin kirpparilta, makso vissiin peräti 50 snt, ja iskin siihen silmäni koska kukat ittessään siinä oli nättejä-semmosia samettipintasia, siistit reunat, (ei siis rispaantuneet, niinkuin noissa monesti) ja se oli helposti purettavissa ! :) Tämmöseen käyttö-tarkotukseen ovat aivan loistavia!

Tuo kortti onkin matkannut jo Jehkottaren vappu-nauha-vaihdon merkeissä Eeppilään.-Toivottavasti kuori kortteineen oli pidetty.-Minun osaltani muuten kiitokset SatuÅ:lle, jolta vaihdon merkeissä matkasi nauhoja minulle. Satu: Älä huolta kanna väreistä, pidettyjä ovat ja käytettyä tulevat varmasti, se lisää vaan haastetta jos värit eivät ole sitä eniten-itsellä-käytettyä. Tuon vuoksi en koskaan tule mitään tarvikkeita juurikaan myyneeksi poiskaan. :D

Muista kuulumisista sen verran että sisustus-kärpänen ,meni ja puraisi ja sen seurauksna koko asunnon tyyli muuttui! Nojatuoleihin värjään ja ompelen irtopäällyset (ihan vaan kantti kertaa kantti-systeemit) ja yltriö-hurjana tavoitteena on saada kaikkiin keittiön ja vaatehuoneen hyllyihin hyllypaperit! tarkotus oli vetää ne suht hempeeksi, pitseineen kaikkineen, mutta koska tarjolla oli vaan marimekon retro-värisiä unikoita, niin niillä mennään! :) Pari hyllyä on vasta valmiina, mutta ihanasti piristää jo tuon vertanen-Ihan kun kaapissa paistaisi koko ajan aurinko.
Että näin, kuvia ehkä kaapeista ja muista ensi kerralla, mutta nyt näkemiin ja kuulemiin.

3 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Kiitokset ihanista nauhoista ja kortista. Kyllä olivat mieleiset. Ja todellakin mukava yhteensattuma.

Tia kirjoitti...

Kyllä kannattaa pitää silmänsä auki sillä eihän sitä koskaan tiedä mitä mistäkin voisi askarrellessa tehdä, itse ostin Tiimarista kukkia joita aion kanssa purkaa ja käyttää kortteihin.

Titta kirjoitti...

Kiitokset molemmille kommenteista, ihanaa kun tulee jotain kommenttia aina ihmisiltä, ei tunnu niin itekseen höpöttelyltä tää bloginpito silleen. :)