perjantaina, toukokuuta 02, 2008

rinsessakortteja.

Pari valmistunutta tässä taas. Oon nyt yrittänyt vähän säätää tuota kortteilu-tyyliäni, saada vähän viimestellymmän näköisiä tekeleitä, mikä mun termistössä taitaa tarkottaa että enemmän tingen-tangelia :D
Väritystä oon reenannu kanssa, lähinnä akvarellikynillä, ja noita Distress Inkkejä käytän kanssa. Ne tärpätillä-levitys-systeemit on kokeilussa kanssa, niitten semmosten öljyväriliitujen kanssa, mutta ei tahdo oikeen sujua...

Minniksen luona tapaamisessa leimasin näitä ihania, oliko Sugar Nellie nimi...? No kuitenkin. Väritin vesiliukosilla musteilla, Distressillä, ja jollakin muulla, en nyt muista mikä oli merkiltään. Ihan normi-tussia käytin kanssa joihinkin kohtiin. Huopa-kukat on peräsin siitä Sinellin kukka-nauhasta, ovat vaan saaneet väriä helmiäis-chalksista, jonka kiinnitin hiuslakalla. Teksti on Peel Off Markereilla väritetty ääriviivatarra.


Tähän on leimakuva saatu vaihtona, nuo makeet napit on kirpparilöytö. Ruohotupot on muuten peräsin Tiimarin villieläin-leimasetistä (makso hurjat 3 e -oisko ollut parisenkymmentä UM-leimaa). Alakulman mulperipaperi sai väriä mattachalkseista.

Nyt kaikki siellä Minniksen tapaamisessa olleet huomio: Onhan noille chalkseille vaikka mitä käyttöä! :D
Ainii, pakko hehkuttaa, justiin soitin ja varasin ittelleni kesäksi aarin kokosen viljelypalstan, että tuossa kesemmällä ei välttämättä niin ehdi kortteilla kun pitää rikkoja nyhtää! =)

3 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kauniita kortteja!

Helka kirjoitti...

Nättejä kortteja!

taru76 kirjoitti...

ihanat kortit! Kauniisti nauha tuossa alemmassa kortissa, muutenkin ihanan hempeä : D