lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Ihanata ihanata paskoo!!! :D

jep, että semmoset fiilikset ;). Tuo otsake johtuu mun vanhasta , mutta nyt taas täyteen liekkiinsä roihahtaneesta intohimosta: Mullan mylläys. Taisin jo mainitakkin aiemmin, että vuokrasin ittelleni tuosta parin km:n päästä aarin kokosen viljelypalstan... No homma on pikkuhiljaa tässä edennyt niin, että eilen käytiin isännän kanssa hakemassa sinne maanparannukseksi yheltä raksalta tuosta Tuusulasta hiekkaa, ja täältä Korsosta yheltä tallilta lantaa ja vanhoja heiniä. Hiekka ei nyt ollut ihan sitä semmosta karkeampaa, milä savimaalle ihanteellista kuulemma olisi, mutta sain sen ilmaseksi, niin tietysti hain mukaan :) Aika hienoa tavaraahan se oli, ja seassa aika isoa sepeliä, mutta oli siinä pienempääkin mursketta seassa... Että eiköhän se kunnon käännöllä ihan hyvin sinne savi-kökköjen sekaan katoa :)
Isäntä oli vähän ihmeissään varsinkin tuosta mun kauheesta intohimosta päästä sitä lantaa lapioimaan :D Totesi jo hyvissä ajoin että hiekkaahan hän voi lapioida, mutta paskan saa kyllä emäntä hoitaa ihan itte. No, tallin isäntä oli jo pohjustanut että ihan kunnon vanhaa lantaa pitäisi kyllä löytyä, ja kyllä löytykin. - Ja siellä se lappo meijän isäntäkin mun kanssa lantaa, taisi olla paljon miellyttävämpi kokemus kun mitä mies oli paskan laposta kuvitellukkaan, kun ainakaan mun mielestä ei ees tuore hepan "se ihtensä" haise juuri muulta kun....No, hevoselta. Ja se ei ole haju, kun se on mun nenään tuoksu!
No mutta, eilen illalla roudasin hiekat palstalle, ja lannan, ja pari isoa lihalaatikkoa niitä vanhoja, osaksi jo maatuneita heiniä, siellä ne oottavat myllääjää, joka sotkisi ne sinne saven sekaan...Yhyy, polte olisi niinkun NIIIN kova päästä palstalle touhuamaan, mutta oon menossa iltapäivällä sinne Caritalle Järvenpäähän mini-tapaamiseen, niin tässä ei nyt kyllä oikeen ehtisi palstalla kun käydä kääntymässä. Pakko vaan malttaa ensi viikkoon, koska illalla lähetään Inkooseen Markon sedälle , jossa puutarhatalkoillaan huomenna-jos se helpottaisi poltetta ees vähän. :)
Että semmosia, etin teille piristykseksi jonkun puutarhakuvan ettei ihan pelkäksi paskan puhumiseksi menisi (vaikka kuulemma savolaisena sitä ei voi välttää):

Tuo kuva on otettu muuten -06, Kotkassa siinä isossa oliko se nyt keskuspuisto nimeltään. Ihana paikka syyskesästä mennä kun ne isot perennat on aivan täynnä perhosia! Tuurilla osattiin valita noin hieno ajankohta mennä käymään.
Saatte toisenkin kuvan:

Tää oon Sapokan ihania, ihania ruusuistutuksia, huono kuva, oli niin kirkas sää, että oli vaikea löytää kunnon kuvakulmaa, että nuo varjossa olevat yhtään näkyisi. Teijän pitää vaan ehottomasti mennä kattomaan ite :) Ei missään nimessä turha reissu, ihana paikka koko Kotka, ainakin kesällä, ei pelkästään Sapokka.

2 kommenttia:

Heli Matero kirjoitti...

Ihanat kuvat.. täällä ei ole yhtään kevättä rinnassa. Just ja just sain laitettua parvekelaatikoihin orvokit.

Nannuli kirjoitti...

Kuori on perillä, ollut jo muutaman päivän ainakin, aika kun tuntuu lentävän :) Kiitos kaikista niistä ihanista jutuista, ei ois tarvinnut.