torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Foffelia ja leipää.

Oon tässä aina sillon tällön pipertänyt minitouhujakin-nyt taas pitkästä aikaa minihurmos nostaa päätään oikeen urakalla. Mutta mutta, tässä ensin vähän aiempaa tuotantoa, vinkit vohveleitten tekoon sain Caritan nukkis-tapaamisessa viime kuussa Riikalta.Omin päin testailin paprikoitten tekoa, nuo oudommat versiot on ensimmäinen kokeilu, ja paremmat versiot on jalostetumpi versio :) Sitten piti tietysti tehdä juustoa ja kasata vähän leipiä kanssa:

Sitten tuoreempia tekeleitä: Eli pakko oli sitten saada tehtyä sitä lohta, jota oon kaavaillut tekeväni jo monta kk:tta. Tämmösiä juttuja mm syntyi, ja lohipalooja ja fileesiivuja on vielä vaikka kuinka ja paljon, että jos jollakin olisi tarvetta, niin vaihdetaanko?
Tilli on tehty sisal-kuidusta, jota väritin Peel Off marker´s:lla sopivan väriseksi.


Sitten muutama kuva Hellin ja Lupsakan kotikolosta. Se alkaa pikkuhiljalleen näyttää jo oikeesti asutulta. :)
Tässä Lupskan kirjasto-kammari yläkerrassa:Ja Hellin kyökkiä alakerrassa:


Ja toiselta sivulta:

Vielä on paljon kaikea pientä, mitä haluan ja aion tuonne tehdä, mm. nuo seinäthän on vielä todi tyhjät, mutta ajan kanssa.

4 kommenttia:

taru76 kirjoitti...

Kyllä ei voi kun ihmetellä! Mitään en näistä minijutuista ymmärrä, muuta kun että täytyy aika taitava olla että noin aidoiksi saa! Upeita.

Sanna kirjoitti...

Nallethan asuu jo varsin kodikkaasti =).

Mini kirjoitti...

Vieläkö olisit lähdössä blogissani olevaan lorukorttivaihtoon? Vähän oon tarkentanut noita ohjeita ja ajattelin päivittää osallistuvia, joten ajattelin kysäistä saako sut laittaa osallistuvaksi :).

Titta kirjoitti...

Kiitokset sanna ja taru kommenteista, ja minille oonkin jo infonnut lorukortti-vaihtotilanteesta :)