keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Pari korttia taasen

Kortti-inspiraatio on jatkanut voitokasta marssiaan, nuo mun rullistelu-lenkit tuntuvat kovasti auttavan asiaa, eilen tuli paahdettua reilu 2 h. =)Kaikien korttien kuvat on näköjään hassusti yläviistosta napattu...Näyttää hassulta, ja kaikki kohotetut jutut vielä hassummilta :D No mutta, kestäkää. Eli tuo iiris-leima tuli Huutiksesta Lauralta Australiasta, ja rakastuin siihen oitis, ja oli pakko opetella sen kuvan väritys (monimutkanen kuva-hanakala saada selkeää ja siistiä lopputulosta).Rakensin ja rakensin tätä, ja nyt oon tästä kyllä ihan ältsin ylpee! Taustaan on veelty pitkin ja poikin Distress Inkin Milled Lavender- mustetta meikkisienellä, reunoja on tummmenettu lisäksi helmiäischalkseista lilalla. Nauha on huutis-ostoja, tuommosta sametin näköstä nauhaa (aika luksusta...). Tuo korttipohja on siis sitä semmosta koho-kartonkia.


Tää seuraava lähtee postin mukana miehelle, kuhan ehtii. -on jo siis myöhässä, mutta ei se mitään. Mä voin hyvin esitellä läheteltävätkin kortit täällä ennen postitusta, kun ei kukaan kuitenkaan usko (tai siis tietää) että mä en mitään merkkipäiviä tai muita muista. :D

Eli tuon ruskeen tausta-paperin orvokit on vesileimoja ihan siltänään. Orvokki on peräsin kiertävästä vaihtokuoresta (Tiimaristakin näitä saa)-oli muuten hanakala kiinnitettävä mokoma, kun on niin ulkoneva kukka, mutta nätti kun mikä! Nuo ruskeat "napit" alakulmassa on peräsin askarellista, ihania. Korttipohja oli normi valkea, mutta painelin siihen tuommosta ruskeaa mustetta aidolla luonnonsienellä-vai millä nimellä ne nyt kulkee? ) +vetelin vielä öisäksi vähän matta-chalksia.Nuo nauhojen tuolleen laitot näin joskus jonkun blogissa, kummasti antavat viimestellyn olosuutta. Kiva idea siis.

Sitten niitä vaihtona saatuja ihkuja kevät-keijuja!-Tai nyt yksi vasta näin alkuun. Tää aknssa lähtee postiin ihan tässä kohta puoliin.


Koho-kartonki-korttipohja taas, taas Distress Inkeillä,meikkisienen avulla sävytetty. Perhos-leimatkin on vaihtona saatu-en muista tätäkään että keneltä. Onnea teksti on ite väännetty (kun en jaksa kaivaa kirjainleimoja esiin, ja ei ole riittävän isoa onnea-teksti-leimaa). Perhosten atustalla on ääriviiva-tarrapätkä, samoin keijun alla. Ja keiju oikeesti roikkuu vaan tuossa tuon narin varassa. Hileliimaakin tässä on, mutta ei näy isoksi harmiksi ollenkaan kuvassa. Me likes! =) Nyt vielä vaihdan sen haastekortin kuvan tuonne, ja sit tää on taas täsä.

Klara Vappen!

1 kommentti:

Satu-Marja kirjoitti...

Voi miten ihastuttavia kortteja! <3