tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Noni, nyt lisää niitä kuvia. Mulla on nyt käytössä uus tietsikka niin tuo kuvan muokkauskin oli vähän jännää... Ja lopputulos vaihtelee.

Mutta asiaan:
Tää on kirpparilta ostettu figuuri, jota vähän pienensin karusti sahan kanssa ja jonka liimasin yhteen yhen tyhjän silmänympärysgeeli-purtilon yläosan kanssa. Sitten hionta, maalia pari kerrosta ja paksusta foliosta "nimikyltti" jolla sain sen pumppu-purtilon nokan kohdan piiloon. :) Lpuksi vähän mustaa chalksia pintaan ja hiuslakalla sen kiinnnitys. Avot.


Tää on pääsiäisenä Kinder-munasta saatu figuuri.(oli enemmänkin osia). Muuten sama kuin edellinen, mutta matskuina puinen vanha rullarihman hylsy ja alaosa taas on puisesta shakkinappulasta alaosa.Sitten ATC.tä taas.

R.I.P:

VAPAA
Kuva on "kehystetty" Pebeon pasre relief-musta akryylimaali-seoksella, jonka töpöttelin sormin, niin että väri ei sekoitu kokonaan vaan jää "eläväksi". Tuon tyllin(?) värjäsin mustalla vedenkestävällä musteella, meikkisienellä töpöttelemällä molemmin puolin. Kiinnitin verkon minihaaraniiteillä, joiden kannat värjäsin mustalla pigment-tussilla. Tekstin kirjoitin käsin ja nauha on kaksipuolisela teipillä kiinni.

Fairytale?

VAPAA

Eli kehys tehty niinkuin edelläkin, tehty vaan niin paksu kerros että jää kunnolla röpelö koholle. Keiju peräsin kiiltokuvasta, koristeet kiinni 3d-lakalla, peräsin ovat Tiimarista. Tekstissä, joka näkyy kuvasa heikosti, lukee: "Who said that fairys don´t exist?".

Näin. Nyt musta kuuluu aikasintaan vasta huomenna taas :)

1 kommentti:

Nallu kirjoitti...

Tosi hyvä idea tehdä pienoispatsaita ! Täälläkin on jostain syystä kasapäin pääsiäismunien sisuksia vaikka ostan vain suklaamunia ;)
Höh ?