maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Kiertävä nukkis-vaihtokuori kotona!!!


Juu-uh, nukkiskuori kotiutui siis Marilta.-Laitan vielä sen postauksen linkit kuntoon yms kunhan ehdin, tuskin tänään kuitenkaan. Kuori oli paisunut ihan valtavaksi; Lähettäessä postikulut oli jotain alle 2 e, kun nyt palatessaan oli kuoren postikulut jo 6,10! -Että kyllä nyt kaiken muun lisäksi on tuettu roimasti postinkin toimintaa :D. Kuoresta vielä sen verran, että se oli kerta kaikkiaan i-h-a-n-a! Kaikkea pientä ja isompaa, matskua ja valmiiksi tehtyä, ja tuunattavaakin. Kuvaa en itse kuoren sisällöstä saanut otettua kun kamerasta hyyty pienoisakut kesken kaiken (ja ne toiset oli taas vaihteeksi kateissa-nyttemmin vasta taas paikannettu), mutta Viivi purki Ronja kaverinaan kuorta ruokaa ootellessaan, ja siitä tapahtumasta ehdin pari kuvaa näpsiä. Tässä:


Viivillehhän tuo oli ihan älyttömän ihanaa touhua päästä hypistelemään kaikkea ihanaa ja pientä, ja sai tosisssaan käyttää oveluutta että sain ne sitten myöhemmin tytöltä pois, että päästiin syömään.

Tässä vielä Ronja osingoilla:Että semmonen tehotiimi... Ovatkin olleet viime aikoina niin tehokkaita että kyllä nykyään hupenee äitin energiat ihan viimeseen pisaraan ennen kun isi kotiutuu edes töistä, Viivilläkin on nyt sitten ihan totinen uhmaikä ilmeisesti alkanut, semmoset olis nyt merkit ilmassa...

No mutta näpertelyihin, -eli se vastapaino kaikelle tälle seuraaavaksi:Elikäs tein tuommoset kärryt. Idea lähti siitä kun mini-rompe-korista löyty kaksi tuommosta samankokosta "ratasta". -Ovat muuten peräsin alunperin meijän vanhasta CD-soittimesta jonka menin ja purin ja otin kaiken yhtään mielenkiintosen muotosen talteen. Loput osat tuohon kärryyn on balsaa, pari nappia taisi mennä toihin kärryn pyöriin kanssa (ne rattaat oli pikkusen eri muotosia, niin piti tuunata ne samanlaisiksi). Sitten vähän yksityiskohtia miksi mä oon tästä niin ylpee:Eli takaluukku on ihan oikeasti avautuva......Ja kiinni sen saa kanssa ihan oikeilla, pienen pienillä hakasilla. Tässä vielä äärimmäisen huono, mutta kuitenkin lähempi kuva niistä hakasista, jotka ite väänsin rautalangasta korupihdeillä:Sitten oon tehnyt patsaita, nämä tulee seuraavaksi aloitusvuorossa olevaan itämaiseiseen boksiin:


-Nää on ihan vaan lasten niitä lelu-muovihahmoja, joita vähän hioin hiekkapaerilla ja sitten vaan maalasin kultasella maalilla parin kertaan. Nää tulee varmaan jalustoille, jotka sitten vielä lisää patsaan näköisyyttä.

Sitten jo aikoja sitten valmistuneet leivokset:

Eli vuoat taivuttelin itteasiassaa semmosen antennipistokkeen jakajan, yhen "suuttimen" päällä käsin, ja sen jälkeen huolittelin laattapihdeillä ja leikkasin reunan siistiksi.Sitten Fimosta tein sen taikinan siihen vuokaan sisään, ja paistoin koko systeemit. Paiton jälkeen "täytin" Pebeon Relief paste:lla, jonka oon ostanut Tiimarista (oon ihan rakastunut tuohon-tosi monikäyttöstä tököttiä!)
ja painoin nuo aiemmin tekemäni mansikansiivut päälle ja annoin kuivua.
Kakkupaperin ohje on Väinölästä peräsin, ja tarjottimen ohjeen oon kanssa löytänyt jostain netin uumenista, en muista mistä, mutta ihan vaan Fiskarsin Shape Cutterin sabluunan avulla muotoilin paksusta foliosta sen... Olipas monimutkasesti selitetty, kysykää vaan jos kiinnostaa ja jäi epäselväksi. :)

Sitten ATC:tä. Eli Äärelästä kyseltiin multa vaihtoa, ja se sai aikaan taas valtaisan ATC-innostuksen, josta nyt on kyllä esiteltävänä vasta tämä yksi kappale:


Sen verran tuosta kortista infoa että teksti-sivut on mun altsuksi hommatusta kirjasta peräsin. Perhoset on kirppasilta löydettyjä-uskokaa tai älkää: hius-"tatuointeja" tai tarroja, kummin vaan haluaa asiaa ajatella :D, koukerot on osa isompaa ääriviivatarraa, ja täplät tuossa päällä on meikkisienellä tuputeltua leimasinmustetta, sabluunana toimi kaverin kukkakaupalta bongattu ja kinuttu koristenauhapätkä. Kuva on ihan vaan netistä löydetty Vintage-kuva...Ööh...mitähän muuta, noitten pienten tekstipalasten päällä on 3d lakkaa. Ja sanat "Ain´t" ," she" ja "sweet?" on enempi koholla kun muut sanat, joka ei juurikaan näy kuvassa.

Paljon on muutakin valmistunutta, mutta kuvia ei ole vielä tämän enempää, joten ensi kertaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nämä otin atc-materiaalikuoresta
http://pirtas.vuodatus.net/blog/1249640#comments

Ja kun lähetät mulle seuraavan osoitteen pistän postiin.

T: Liisa

tuijamaria kirjoitti...

Hahaa, meidän poika on kanssa harrastanut radioiden purkamista, ja sieltähän on löytynyt vaikka mitä minisälää! :D Mulla on mm. itämaiseen huoneeseen semmoinen pyörivä metalli"allas", joka pitäis jotenkin koristella.