lauantaina, huhtikuuta 05, 2008

Kevätkukkia ja kelkkailua.

Nyt on pari päivää ollut aika villiä mineily-aikaa. On syntynyt kevät-kukkia, kelkka, ja valmistumassa (-lukko ja kantokahvat ovat tällä nimenomaisella hetkellä uunissa paistumassa!) on vielä aarre-arkku.

Mutta alotetaanpa niistä kukista. Eli tässä nyt alkuun koko syntynyt joukkio:

... Ja nyt vielä vähän tarkemmat kuvat jokaisesta , kun oon niin ylpee aikaansaannoksistani :)

Narsissi-ruukku:

Eli terälehdet on tehty tähden mallisella paperileikkurilla mulperipaperista, ja tötteröön käytin origami-paperia, kun en tuohon hätään löytänyt mun keltasta kreppipaperia niinku mistään. Kokonaan keltaset narskut on tehty kokonaisuudessaan kreppipaperista, en niihin ole kovin tyytyväinen, mutta meneehän ne tuolla seassa ihan mukavasti. Lehdet on tehty maalarinteippi-maali-systeemillä.

Tämän linkin ohjetta siis mukailin noihin narskuihin:http://anii.vuodatus.net/blog/402588

Sitten se pelargonia:

Tuon tein tämän linkin ohjetta vähän mukaillen, lehdet tein taas maalarinteipistä, ja kukkatertut kasasin silkkipaperi-palluraisista. Ruukkuna, niinkun näkyy, hammastahnatuubin korkki.

Sitten se syklaami:

Tähän ohje löytyy täältä:http://miniature.net/smallstuff/gallery7.htm. Ja taas lehdet siitä maalarinteipistä. :) Siitä teipistä on tullut ihan mun paras kaveri näissä mini-puutarhurin hommissa :D.

Sitten se kelkka!! Ihan innoissani tätä räpelsin, kun mulle tuli vaan tyhjää kylpyvaahto-putelia (Vesipedon kylpyvaahto-jälkikasvulle hommattu vaahto-puteli siis, mutta hyvin on kelvannu koko meijän poppoolle :) ) kattoessa visio että mitä tästä tulee (Siis visioita tuli itteasiassa kaksi, joten pitää kylpeä urakalla että saa uuden vaahtoputelin sitä toista proggista, ammetta, varten). Ei välttämättä vieraan silmissä näytä niin ihmeelliseltä, mutta tää on ensimmäinen ihan omasta hatusta vetästy ja toteutettu idea, joten ite oon tähän niinku NIIIN tyytyväinen, ja ylpee! :)

Kahvan ja jalasten"varret" on väännelty 0.8 jostain metalli-langasta (mun korulankoja), sisustan verhoilu on vakosamettia ja reunat ohutta nahkaa. Jalakset tein vähän omalla kärsimättömällä tyylilläni...: Liotin muotoon sahattuja balsan palasia vedessä ja sitten vaan väänsin ne pyöröpihdeillä päistään vähän kaarelle. Eivät taittuneet nätisti vaan taitteet jäi näkyviin, niin näppäränä tyttelinä paklasin taitteet piiloon silotteella, (jota käytin kellari-boksiin) ennen maalausta. :)

Vielä hotsittas kauheesti tehä vaikka mitä erilaisia kukkia lisää, ja saada se aarre-arkku valmiiksi ja vähän kaikkea muutakin. -Minihulluus siis voi hyvin ja on varsin voimissaan tällä suunnalla.

3 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Hienoja!

Mimiko kirjoitti...

Paljon olet monenlaista kovin somaa tehnyt taas, mutta kyllä nää kukat on ihan huippuja! Mahtavia :)

Lotte kirjoitti...

Noihin kukkiin ihastuin minäkin, ovat upeita!