tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Kesäkukkien siementen vaihtokuoresta.

Havahduin yht´äkkiä siihen, kun päivitin noitten muitten vaihtokuorten tilanteet tuonne,-että mihinköhän hävisi mun kesäkukkien siementen vaihtokuori? On kaiken tään tohinan keskellä unohtunut koko juttu ja toivottoman myöhässähän se on jo, jos missään enää ees vaeltaa... Ja osaksi oma mokani kun en oo seurannut tarkemmin, mutta jo se nyt jossakin luuraa, niin ilmotelkaa ihmeellä, ois kiva saada vaan selvyys että mikä sen kohtalo on ollut?Eli laitelkaa havaintoja tänneppäin. =)

3 kommenttia:

KaraMelli kirjoitti...

Moi! Ei ole näkynyt minulla asti. Äsken pätkähti sama asia mieleen :-( Mielellään olisin ollut mukana, sillä tällaisia vaihtoja ei ole ihan koko ajan menossa.

Titta kirjoitti...

Jeps, laitoinkin jo Karamellille viestiä, muta tiedoksi muillekkin, että yritän jäljittää kuoren liikkeet, eletään toivossa että löytyy.-Ja jos se nyt jonkun laatikkoon on majan rakentanut unohdettuna, niin ilmottele vaan tälle suunnalle, eihän se nyt maata kaada, itelläni ainakin ymmärrys riittää, jos noin on päässyt käymään.

Laura kirjoitti...

Missäköhän ihmeessä se sitten oikein on... Pitäisköhän mun käydä kysymässä sieltä maalaispostikonttuurista, (ei kyllä ole ihan jokapäiväisen matkan varrella) että laittoiko se mies sitä ollenkaan liikkeelle, vai pöllikö itselleen koko kuoren... Se oli semmoinen asiamiesposti,jossa oli kauppa samassa.... Rupee olemaan siitä varmaan jo kuukausi ainakin kun vein sen sinne...Laitoin kuoreen myös oman osoitteeni, niin että jos postimaksu ei jostain syystä olis riitänyt, niin sen olis pitänyt palautua mulle. Kauhean harmillista jos niin paljon ihania siemeniä joutuu hukkaan!!!!