sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

aarteita!

Nyt on siten valmis tuo mun aarrearkku! Däsä:


Elikkä rasia oli alunperin geishakuula-rasia :D, se on ihan vaan maalattu ja "sotkettu" toisella maalilla, ja sisäosat verhoiltu tuolla vakosametilla. Koristelistat ovat ääriviivatarraa, kantokahvat ja riippulukko fimosta, riippulukkoon lisäksi käytetty pätkä rautalankaa, ja siinäpä se.

Aarteen tuonne sisään kaivelin äsken tuolta mun korutarvike-lotjasta:Tää oli niin ihanaa kun sai irrotella ja tehdä kaikkea ihanaa kimaltavaa ja mielikuvituksella oikeen vapaasti, että kai mullakin on kohta joku aarrekammio tekeillä, kultaharkkoja, kultapikareita ja -lautasia, kultapusseja, rahasäkkejä ja kaikkia ihania samettikankaita ja muita...
-Ihanaa ihanaa... *huokaus*.

5 kommenttia:

tuijamaria kirjoitti...

Hieno arkku! Olen juuri aloittelemassa itämaista huonetta, ei se ole aarrekammio, mutta vähän samaa henkeä kumminkin. :)

lehtipollo kirjoitti...

Oi, tää on kyllä upea :)

Elenwe kirjoitti...

Heippa! Sori en ollut huomannut sun nukkiskuoritiedustelua blogisaani, mutta kuori on nyt taas matkalla eteenpäin :) Anteeksi tämä jumitus =/ Paketti ei ollut mahtunut postiluukustani ja sain saapumisilmoituksen vasta pääsiäisen jälkeen, ja kamalista koulupäivistäni johtuen pääsin vasta pääsiäisen jälkeisenä perjantaina hakemaan sitä.

Miia kirjoitti...

Heippa! Mulla olis sulle blogissamme jotain..=)

Miia kirjoitti...

siis www.farrand.vuodatus.net