maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

täällä taas! :)

Edit2.4. -Vaihdoin osan kuvista parempiin.

Hiljasta on täällä pidellyt...syynä kevät-väsymys, pääsiäinen ja isännän talvilomaviikko. Tässä välillä oon näpertänyt paljon kaikkea noihin mun roombokseihin, ja juossut kirppiksillä ja hommannut askartelutarvikkeita, liitynyt mineily-postituslistalle ja mitähän kaikkea muuta vielä...!

Hellin ja Lupsakan kyökki on pikkusen edistynyt:

Samoin boksin yläkerta, kirjasto:


Onpelurasian tein balsasta...Lisään tähän vielä joskus sisään lokerot, ja maalaan. Ja niinkun näätte, niin pakko oli saada tehdä lankakeriäkin-löytyy niin ompeluun, kun kirjontaankin :)

Kirjoja tein kanssa, tosin siirtyvät varmaankin seuraavaan boksiin, jonka joskus alotan.(Hyvä puhua kun molemmat edellisetkin on vielä ihan vaiheessa :D


Mansikansiivuja tein massasta(ohjeita etitty pitkin nwettiä ja lopulta vaan väännetty omasta päästä):


Appelsiineja tein siivuina ja kokonaisina, ja muutama lohkokin löytyy:Porkkanoita tein kanssa, multaus-käsittely maalilla kyllä puuttuu vielä:


Leipäsiivuja tein muutaman, samoin persikoita, joista puuttuu "nukkaus"-käsittely vielä pinnasta.Kokonaisia mansikoitakin tuli tehtyä:

Ja tässä kellari-boksin tämänhetkinen tilanne:

Ja en malta olla laittamatta Viivistä ja Ronjasta vielä paria kuvaa, kun lueskelevat yhdessä vauvalehtiä makkarin isossa sängyssä:


PS. Päivitin muuten vaihtokuorten tilanteet justiin kanssa.

6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Aivan upeita massailuja... nuo mansikat ja paahtoleivät!!!

Miia kirjoitti...

Vau, älyttömän kivoja ja pikkuisia juttuja,ihania!!Miten jaksat näpertää noin pikkusia ja noin monta??!! =)

Saana kirjoitti...

Tosi hienoja massailuja! Ü

Titta kirjoitti...

Kiitokset teille kaikille kolmelle kommenteista. Näpsin aamulla mun uudella(anopin vanhalla) kameralla parempia kuvia noista massailuista, mutta en oo ajanut sen kameran ohjelmaa edes koneelle, että niitten kuvien purku tänne asti voi hieman kestää :D
Noista paahtoleivistä sen verran, että näin netissä(laitan linkin vaikka seuraavaan postaukseen)kakkuohjeen, jossa täytekakausta oli leikattu pala pois, ja siitä leikkauspinnasta oli tehty ihan oikeeta kakkupohjaa muistuttava, muruineen päivineen. Sitä ideaa käytin hyväkseni ja sillä sain noista leipäsiivujen pinnoista tuommoset. :)

Peikkotyttö kirjoitti...

Ihania nukkekoti juttuja. :)

Kirsi kirjoitti...

Hienoja vaharuokia, varsinkin appelsiininsiivut ja -lohkot :)