torstaina, helmikuuta 21, 2008

Toissapäivänä postiluukusta tupsahti kuori, joka sisälti tämmösä ihanuuksia:


Kyseessä oli leimakuvat vaihdosta Koivunlehden kanssa. Ihania, ja sain nyt mm. noita ihkuja House Mousejakin, nuo hiiret tuolla laventelissa kipuamassa, jota oon kuolannut Crafticasta, mutta en ole hennonut ostaa itse leimasinta, kun en tiennyt onko kuitenkin liian iso mun käyttöön.- Nyt siis voin todeta että eivät ole, vaan ovat IHANIA!


Seuraavana päivänä, eli eilen, tuli Niiskuneidiltä vastineet meidän leimakuva + ATC-vaihtoon. Eli tämmönen pläjäys:

Pieniä leimakuvia, -joiden "päänmenoksi" on jo jostakin päin blogistaniaa napattu idea ja 5 vaihtari-atc:tä. -Yhessä Viivin kanssa aina aukastaan kaikki posti, niin Viiville annoin katsottavaksi nuo kortit ja nätisti Viivi niitä kattteli mutta mieluisia olivat kun pois se ei olisi niitä kyllä antanut. Että jos Niiskuneiti luet tätä, niin sun tyylisi on kovaa valuuttaa täällä suunnalla :)Itteasiassa oon tässä suunnitellut että laitan nuo kaikki ATC kortit esille tänne kotiin, pitää vaan suunnitella että mitenkä sen kaikista tyylikkäimmin (ja halvimmin sekä helpoimmin samalla) toteuttaisi.

Sitten omien kätten jälkiin...tai jotain semmosta...

Tämmöstä tein tuossa yksi päivä, tää on vaan mun silmissä vielä keskeneränen, pitäs keksii vielä tuohon joku juju... Muuten on kyllä just semmonen kun halusinkin ja kaikki meni nappiin.-Tää on muuten tehty semmosen pilalle menneen ATC-kortin pohjan päälle. -Askarteluveitsellä otin vaan isommat jutut pinnasta irti ja hiekkapaperilla loput, ja annoin vielä jäädä siihen kortin pintaan edellisen kortin taustana olleen liimatun servetin. Eli se taustan vihreä on siis sitä servettiä, joka mun mielestä kivasti "nukkaantu" semmoseksi vähän pehmeeksi tuosta hiekkapaperi-käsittelystä.

Kortin alla on muuten mun ostoksia leimailua silmällä pitäen :D Ajattelin testaa noita musteitten töpöttelyyn, että kuin makeita pintakuviointeja saa sienillä aikaseksi.

Tässä vielä tuo keskeneränen "Lankaelämää"-kortti lähempää. Ylä-nurkkaan siis kiinnitin kylmän viileesti yhen ite tehdyistä-käytössäkin olleista silmukkamerkeistä.

Tällä vähän samalla idealla ois toinenkin kortti kirkumassa päässä tekemistä, mutta kun oon aatellut että yritän välissä tehdä neule-juttujakin, ja nukkis-juttuja...ja massailu ja korutkin olis taas ihan tosi IN... :D Saa nähdä, tarkotus on laittaa oikeesti vähäksi aikaa jäähylle nää paperiaskartelut, mutta kun koukku on niin kova ettei pysty! Pitäs oikeesti saada raivattua tuolle askartelupöydälle kunnon työtila ompelua varten, tuolla nimittäin oottas semmosia "täytyy tehdä"-juttuja ompelijaa, eikä menis kauan kun tekis vaan,mutta kun on kivempi tehdä juttuja jotka oikeesti huvittaa...*selittelee*

Tein muuten viime yönä minijuttuja! Pari hyllyä odottelee maalausta, ja pyyhepaikka odottelee sitä päällisliinaa-tai miksi sitä nyt sanotaankaan.Laitan niistä kuvat kun ovat valmiita.

Tänään kävin hurvittelemassa kun isäntä tuli kotiin. Kävin kirjastossa, kirpparilla ja Tiimarissa ja kaikkea ihanaa kyllä löytyi taas. Kirpparilta tekonahkanen pieni laukku (minikirjojen kansien matskuksi), semmonen mutteri-espresso-pannu (4e!!-tällä hinnalla ei harmita vaikka jäisikin muutaman kupillisen jälkeen vaan koristeeksi, ja onhan se nättikin)pakka pieniä (oikeesti pieniä, n. 3 * 5 cm) Nalle Puh-pelikortteja (askartelumatskuksi), puuvillapitsiä (samaan kategoriaan kun edellinen) Joku kaappi-systeemi, vähän niinkun avainkaappi, mutta sisällöstä päärtellen ei siihen tarkotukseen tehty (roomboksiksi) sienikirja, käytösopas-kirja (askartelumatskuksi). Ja ei tuossa ollut edes kaikki, ja aikaa kiertääkkin oli vaan vaivaiset puoli tuntia. :D Tiimarista tuntu kanssa lähtevän puoli myymälää taas mun mukanani, mutta minkäs teet kun tarvii askarteluissa sutia ja pensseliä ja vaikka mitä ja ihan vähän, siis niinkun pikkiriikkisen tiiniwiini- vaan villiinnyin pääsiäisestä... No, näätte ne kaikki sitten kun oon vähän säätänyt juttuja ja laitan ne pääsiäiseksi esille. ;)

Sitten vielä yksi ilonaihe; Nuo vaihtokuoret! Ihmiset on olleet tosi innoissaan mukana ja jotenkin tää kierto-kuori-juttu on vaan tosi jees. Onhan niissä suunnittelemista ja tekemistä, mutta nyt alkaa maksaa vaivaa takasin päin jo, ja voihan vihne sitten joskus kun kuoret palaavat takasin kotikoloonsa! :)

Mutta nyt lopetan tään lörpöttelyn, se on moro! -Ainii, tehtiinhän me Viivin kanssa tänään taika-taikinakin jääkaappiin odottelemaan.

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihania!! Voi kun mullakin olis noita leimasimia, voisin minäkin osallistua tuollaiseen vaihtoon =)

Cookie kirjoitti...

Heipsan!
Olisiko kiinnostusta osallistua Korttimateriaalivaihtoon?
Lisäinfoa blogissani : )

Sanna kirjoitti...

Heh, mukavahan se on, jos nuoremmillekin kelpaa mun kortit =).