keskiviikkona, helmikuuta 27, 2008

altsuilua ja muuta askartelua

Tähän väliin sitten muitakin kun noita mini-juttuja. Elikkäs löysin viime viikolla kirpparilta itselleni mieluisan näkösen kirjan altsuksi. Kirja on vuodelta-48, löytyy omistuskirjotuskin, eli lahjaksi se on aikoinaan saatu... Lehdet, niinkun kaikki tässä kirjassa, on jo ajan patinoimaa, mutta sidonta oli tosi timmissä kunnossa ja kesti sivujen poistot erinomaisesti! Poistin 3/4 sivuista, ja liimasin sitten aina kaksi sivua yhteen ja siihen väliin palan vanhoista puhelinluetteloista revittyä kantta. Sain tuolleen sivuista tukevampia, nii luulisin, että kestää teon aikana mukavemmin nyt sitten maaleja ja muita.

Osan sivuista jätin jo tässä vaiheessa paloiksi, osan palottelen ja leikkelen tehdessä.

Mutta tästä lisää, kunhan pääsen sitten tositoimiin tuon projektin kanssa.Ideana on tehdä siitä ihan vaan sivu/aukeama kerrallaan, mikä hyvälle tuntuu, eli ei siis mitään teema-juttua, tai semmosta.

Sitten toisenlaista askartelua. Tämmönen syntyi toisesta häkistä, toisen häkinhän -siis sen keskeneräsen-Lupsakka teille jo ehtikin esitellä :) Nämä roikkuvat siis kevättä tuomassa ikkunoitten eessä. Näien molempien alla muuten roikkuu isot kristallit, niin että keittiö ja makuuhuone on ihania kun kevätaurinko osuu aamulla näihin- ja muksut jaksaa ihmetellä ja ihastella :)


Tänään kylvin muuten orvokkia, ja kauraakin. Kauraa kissoille ja pääsiäiseksikin, vaikka en tiiä onko se siinä vaiheessa enää ees hengissä :D Tuolla nököttävät ruukut pussin alla siemenruukut...


Mun suht uusi tulokas-kukka: Jukka, sai tänään uuden ison ruukun! Raasu sinnitteli tuossa pienessä, -johon nyt siis asettui tuo aasinkorva- ja Jukka-paralla ei siinä pienessä ruukussa ollut kun yksi iso juuripaakku ja kaksi senttiä ihan hiekaksi muuttunutta multaa pinnalla. Saa nähä kuin se nyt intoutuu kasvamaan, kun kauheesti teki mulla lehtiä jo ennen ruukutusta, kun sai kunnolla valoa. Edellisessä kodissa oli joutunut pimeessä pärjäämään parhaansa mukaan.-Sitkeä kaveri kyllä tämä!


Kirppikselta ostin vanhoja puoliksi syötyjä lastenkirjoja askartelumatskuiksi. Tykkään tehdä esim ATC-kortit tämmöselle paksulle pahville, kun saa sitten huoletta läträtä maalienkin kanssa. Tuossa kuvassa näkyy ne mini-kortitkin, mistä kerroin jo aiemmin.


Helskyltä sain tämmösen mielettömän määrän juttuja kiitokseksi leimakuvista!-Vielä Helskylle iso kiitos!!! Jo pelkkä vaikka tuo nappipussi olisi vallan hyvin riittänyt, mutta ihanaahan se on saada isoja ja paksuja kirjekuoria :DTässäpä nämä, nyt meen hetkeksi vielä vääntämään jotakin ennen nukkumaan menoa.-Jos alottais täyttämään sitä altsua...?

Ei kommentteja: