tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Hellin ja Lupsakan uusi, tuleva ja pysyvä koti!

Mennäänpäs moikkaamaan Lupsakkaa ja Helliä, ne pääsivät muuttamaan uuteen pesäkolooonsa, jossa on remppa vielä ihan vaiheessa...

Eli panelointi alakertaan on aloitettu, hellan edustan kivilaatoitus on enää lakkakerrosta vaille valmis, tiiliseinä kaipaa saumausta ja lakkaa, kyökin lattialankut puuttuusamoin yläkerran, katot on tekemättä molempiin kerroksiin, tapetointi on yläkerrasta alotettu, samoin leimamusteella tapetin sävytys, boordia ei ole edes valittu, tai yksi idea on.Ylätapetti on lattialla odottelemassa liimausta. Muutamat kalusteet uupuu, ja paljon pikkusälää. Ja patinaaa tulee lisää. :)


**********

Lupsakka: "Näettekös mimmosta on jälki kun laskee Titan touhuamaan itekseen tänne! Vannon etten ollut kun puolisen tuntia asioilla, ja lähtiessä täällä oli SIISTIÄ!*pyörittelee karvaista kuontaloaan* No...on se paljon saanut aikaiseksikin, ei siinä mitään, mutta mutta, meidän pitäisi täällä Hellin kanssa tämän remontin ajan ELÄÄKKIN... No mutta, jatkakaa te kierrosta, Helli on alakerrassa, kyökissä, ja varmaan seesittelee teille lisää-ja kaffetkin saatatte saada jos löydetään jostain kaffepannu ja muutama kuppi-tai edes muki ;) ."

(Pari valmista kirjaa ja muutama kirja-alotelma, kaikissa matskuna puhelinluettelo.)


(Paperit mini-printtejä jostakin netin uumenista (googlella hain nukkekoti, printit hakusanoina)Pöytä ihan itte tehty ja patinointiakin harkoteltu ekaa kertaa tähän. Alla näkyy yläkerran seinien yläosan tuleva tapetti ja alatapetissa näkyy tuo tehty sävytys Distress Inkillä).

*****************
Helli:"Tässä se alkaa hahmottua minun tuleva kyökkini, Titta varmaan kertokin mitä vielä uupuu. Tätä sekamelskaa kattoessa on vaan pakko oikeen istahtaa..Uhh-huh..."
********************
(Eli hellan luukut maalasin kullan värisiksi, ja hyllyt on omaa tekoa, niihin oon tosi tyytyväinen. Yks astiahylly tuonne tulee ainakin lisää, ja pieni työtaso, lautalattia ja pikkusälää. Tiiliseinä ja kivilattia muuten kananmunakennosta, ja saumat lattiaan Pebeon modeling pastea, maalia ja vehnäjauhoja).

(Nämä oon väkrännyt kanssa tässä ihan äskettäin -yön pimeinä tunteina :). Mitta näkyy huonosti, mutta tehty Kiljusten ohjeilla, lasit niitä tabletti-kupuja, banaaniterttu tehty Miniature foods-kirjan ohjeella, jonka ostin huutiksesta, purkin tuunasin lautasliinakuvilla ja tuossa kuvassa näkyy muuten tuo rappaus mikä on tehty sekottamalla Pebeon modeling pastea, akryylimaaleja ja mannaryynejä.- Ja sitten vaan sudittu seiniin.)

Seuraavassa postauksessa lisää... :)

2 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Vau!!Sä sit oot jaksanu väkertää ;0) Ehkä minäki jonain päivänä, kun olis enemmän aikaa..Nukkiskoti olis valmiina remonttiin, on itseasiassa perintökalu,äidilleni lapsena tehty..

Titta kirjoitti...

Mä ajattelin tehä ihan vaan bokseina huttuja, muta isäntä se eilen oli sitä mieltä että teet noista viinipullo-laatikoista osiin sen nukkekodin!-En taia alottaa ihan noin isoja suunnitelmia kuitenkaan... :D