tiistaina, tammikuuta 22, 2008

Täällä taasen, pitkästä aikaa :) Ja valitan, yhtään kuvaa tauolla syntyneistä korteista ei ole tarjolla, koska toissailtasen kuvaussession kaikki kuvat heitti väreiltään niinku NIIN paljon että ei auttanut mikään fiksaus niitä otoksia,- tänään taas en ehtinyt ees katella kameraan päin valosan aikaan :D No, näillä muilla kuvilla mennään, ja laitan niitä kortteja siten joskus kun ehdin ja jaksan.Kattelen muuten tässä samalla tuota dokkaria noista ikäihmisten kauneus-leikkauksista, ja aika karua touhua...Että ihminen 60-70-vuotiaana luulee saavansa vanhat unelmansa toteen ja virhe valinnat paremmiksi kauneusleikkauksella... Nojoo, ei siitä sen enempää.

Ajattelin esitellä teille nyt mun armaita ja rakkaita materiaaleja ja muita tarvikkeita, joita tykkään käyttää ja alotusvuoron saa Sticklesit:


Juu, niitä on todellakin muutama purkki kertynyt, mutta siinähän kävi niin, että olin aluksi sitä mieltä että ei voi kimalleliimoissa olla NIIN suurta laatu-eroa ja nämä ovat kalliita... Kunnes kokeilin ja olin aivan myyty :) Niitä Tiimarin kökkö-tuubeja ei koskaan tullut oikeesti käytettyä, vaan roskiinhan ne lopuksi lentivät kun hermot lopullisesti aina palovat niitten kanssa. Näitä armaita sen sijaan tulee laiteltua melkeen joka korttiin ja leimakuvaan ainakin yhtä sortimenttia. :)Pitkän aikaa sitten ostin muuten tuon tuossa näkyvän Glossy accentsinkin, ja nyt oon pikkuhiljaa vasta alkanut tosissani lämpenee, mutta suosittelen sitäkin.


Nämä kotiutuivat Huutonetin kautta viime viikolla, ja testissä ovatkin jo olleet. Kivaa vaihtelua nuo kehykset noitten kirjainten ympärillä.


Sitten yksi valmistunut koru. Tästä tuli liian kirjava, jonka totesin heti patinoinnin jälkeen, siis toisen patinoinnin...öööh... Alotetaanpa alusta:Eli halusin taas tommosen värikkään kevät-korun, ja koska mun hopeoitu 0.6 lanka oli loppu, enkä Jumbon Sinellistäkään saanut sitä lisää, niin päädyin tekemään sen kullanvärisestä saman vahvuisesta, (0.8 hopeoitua olisi ollut, mutta kaikista helmistä se ei olisi mennyt läpi...) No, väänsin korun valmiiksi asti, ja totesin että juu-u, NYT muistan, miksi tätä kullanväristä lankaa ei tule käytettyä... On vaan liian jotenkin räikeetä tai blingiä tai jotain mulle. No, vanhat konstit käyttöön ja kananmunan keittelyyn... Ekalla kerralla pikkusen vaan tummu, mutta ei edes huomattavaa eroa, joten kaivoin Markon mutsilta lainassa olevan Dremelin esiin, ja hioin lankakohtia sillä vähän, että saisin ees pikkusen patinaa. (Samalla kyllä mietin että onkohan tää ees kuparisisuksista, mutta ajattelin että ihan hyvää Dremel-treeniä kuitenkin...) Sitten vaan Fairy-pesu ja kanamunaa kehiin taas. Tummu tosi hyvin, jäi kyllä kullansävyiseksi, mutta kuitenkin se jokin mua siinä häiritsevä juttu häipyi -ja totesin senkin että Dremelin käyttö oli turhaa, saman lopputuloksen olisin saanut ilmankin, mutta aina se ei vaan voi natsaa... Tässä vaiheessa kyllä sitten totesin sitten senkin karun tosiasian että nuo vihreet on vaan nou-nou tähän värimaailmaan. Mutta koska kyseessä on patinoitu ja kierrelenkeillä tehty koru, niin vaihtoehtona on purkaa käytännössä koko koru, tai niellä pettymyksensä... Ja tähän asti olen seisottanut korua vaan esillä ja tyytynyt jälkimmäiseen vaihtoehtoon... Voi olla että puranki vielä päälle päätteeksi, mutta en vielä, ei anna ylpeys periksi kun semmosen duunin tään eteen tein. :DNo näin tällä kertaa. Tässä vielä lähikuvaa:
Sitten ilosempiin saavutuksiin. Eli hankin kunnon kuitukärkitussit korttien tekoon. Kymmenen kipaleen paketti, ja äärimmäisen hyvä hankinta. Nyt alkaa koukerot ja katkoviivat vihdoin tulla siisteiksi kortteihin! Maria H taitaa noitten katkoviivojen, koukeroiden ja muiden krumeluurien käytön korteissa, ja tuolta minäkin siis idean olen napannut.Nämä pääsiäismuna-eyletit odottelevat käyttöön pääsyä. Näitä löytyy lisääkin, ja pari jupupussiakin, mutta eivät tunnu löytävän tietään kortteihin. Suurimpana ongelmana on kai se että teen kortteja yöllä kun muksut (ja kaikki muutkin normaalit ihmiset kai ) nukkuu ja ei sillon passaa paukutella näitä kortteihin kiinni. :(

Nämä on MUST! Eli meikkisienet, puuteri-ööh-kanssasisaret... Mikäs tämän
nimeke nyt on..?! No se puuterijuttu kuitenkin :D Ja vanupuikot sekä luomiväri- ...Hmm... Se juttu... Aplikaattorikohan se sana oli..? *raapii päätään* -Juu, niinku huomaatte niin tälleen kotiäitinä ei paljon tuu tällättyä kun ei ees sanastoa muista, mutta askarteluihin nämä on ihan onnen omiaan: Meikkisieni leimavärin levitykseen, puuterijuttu chalksien levitykseen isommille pinnoille, luomiväri-jutska pienemmille aloille chalksien levitykseen ja vanupuikot samaan hommaan, vaikkakin mun mielestä tuo edellinen antaa kivemma lopputuloksen.Notta näin tällä kertaa. Ens kerran korttikuvia sitten :)

1 kommentti:

Satu K kirjoitti...

Heippa! Kiitokset sinullekin vierailusta :o) Leimasinkuva vaihto kyllä kiinnostaa: itsellä tällä hetkellä 12 Magnoliaa, perhonen& ankka (näkyvät jo blogissani( ja pari muuta joita en ole vielä esille laittanut. Laita minulle meiliä, niin katsotaan paremmin?