keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008

Pari uutta korua

Jep, koruinnostus on nyt huipussaan, kipeestä ranteesta huolimatta :D
Semmonen varotuksen sana että näissä on nyt sitten sitä VÄRIÄ! :D
Tässä on taas sitä kanamuna-patinointia, Villihelmestä noita kivoja vaahteranlehti-systeemejä, jotka natsaa aika kivasti tuohon patinoinkiin, eli ihan meni niinkun pitikin, ja eivät ottaneet itteensä kananmunanhuuruista prosessista :D. Millisestä langasta ite väännetty lukko.
Tästä tuli justiin passelin pitunen, asettuu nätisti kaulalle, harmittaa etten saa kaulalla otettua kuvaa että näkisitte, mutta en osaa tuola mun kameralla zoomailla niin että tulisi mitään käyttökelpoista, kun en ite nää mitä kuvaan...
Oon ihan rakastunut tähän!
Tästä tuli mun yks suosikki kanssa! :)
Ite väännetytja litsatut "kukat", tai apilat,ihan miten tykkäätte, samoin lukko on omaa tekoa.
Oon kauan pyöritellyt noita kirkkaita simpukankuorineliöitä ja miettiny että räikeitä räikeitä... Kissanviikset sanon minä :D Ihkujahan nuo ovat! Ja vääntelyt on kanssa nyt tämän äiteen pop-listalla, joten varautukaa bongaamaan niitä lisääkin. ;)
Tässä vielä yleissilmäys-kuva.
Sitten pieni epäonnistuminen:
Eli testasin patinointia kloorilla... Nyt tiiän että se syövyttää, eli ei siis mitenkään voi toimia samalla lailla kun kanamuna, mutta en tiennyt tätä tehdessäni... Sinänsä ihan käyttökelponen ainakin näin hopeoiduille langoille, mitä mä käytän, vaikka erinäkönen "patina" tuleekin. Tään korun värimaailma vaan oli suunniteltu kyllä semmoselle kanamunapatinoidun näköselle langalle... Yritin pelastaa tätä vielä kanamunalla mutta ei se enää auttanut... Eli purkuun menee, mutta oppirahat on nyt maksettu tuon kloorin suhteen, että ehkä ens kerralla jo onnaa :)

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Iik! Ihastuin aivan täysillä ensimmäiseen koruun, se on kertakaikkisen ihana!

Titta kirjoitti...

Tiina, mallihan on ihan vapaasti tuossa hyödynnettävissä, että eikun vääntämään tuommosta C-vitamiinin-sävyistä pläjäystä sielläkin suunnalla! ;)

Satu K kirjoitti...

Sattumalta löysin tänne toisen blogin kautta. Kaikkea ihania koruja olet tehnyt!