maanantaina, tammikuuta 28, 2008

kärtsätty pupu ja muuta mukavaa.

Otsikko tulee tästä seuraavasta kortista, kattokaas... :

Eli eilen keskityin enimmäkseen testailemaan Distress Inkin musteiden käyttökelpoisuutta vähän kaikkeen, leikkikavereina musteitten kanssa oli mm. vettä ja kohojauheita. Tuloksena syntyi mm. tuo ylempi korttikuva siis, ja tänään kun ylpeenä esittelin isännälle korttia, niin toteamus kuului että näyttää niinku tuo pupu olis ollut jossakin tulipalossa! :D-Ja mun mielestä kun se ennen tuota kommenttia oli ihanan rustiikkisen ja kuluneen tyylinen ja jotenkin lännen henkinen, niinku että wild-wild-west... (älkää kysykö mistä tuo mielleyhtymä tulee, en minä vaan tiiä...! ).
-Taitaa mennä siis tuo kuva vielä vaihtoon tuosta kortista, kun taisi nyt mennä tää rustiikkisuus vallan överiksi :D.

No mutta ei ne eiliset kokeilut hukkaan menneet, vaan totesin että ainakin tuo mun vihree Distress Ink:i pohjalla, johon kultasta tai muuta vähän saman sävyn kohojauhetta päälle, toimii mun silmissä... Tuo Distressi kun ei ole niin kiinnittävää että se kohojauhe tarttus tasaseen joka kohtaan, vaan se ottaa kiinni vähän niinku sinne tänne, ja mä tykkään. -Ja varmaan näitten testien jälkeen on pakko hommaa ainakin yks niitä Distressin omia kohojauheita...Samoin tykkään noista leimakuvista Distressillä tehtyinä, kun levittää leimauksen jälkeen sitä väriä vedellä. Jännä kuin eri tyylisiä juttuja samoista kuvista tulee tuommosilla pienilläkin kikoilla...

Sitten yksi Magnolia-kortti:Tiimarista varta vasten ostin purettavaksi pari teko-gerberaa, kun tykkäsin väreistä (en oo ostanut niitä askartelukukkasia mistään, kun en tunnu löytävän mun silmää miellyttävän kokosia ja värisiä mistään). Keskustana on kukassa kirpparilta löydetty metallinappi jonka jo ostovaiheesa kaavailin askartelukäyttöön.-Siis oli niitä enemmänkin tuo yksi nappi :D.
Mitähän muuta...Tausta matta chalkseilla, teksti ite kirjotettu ja ainii... Tuo juuttinauha oli aika haastava kiinnitettävä. :)

4 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Hei

Älä vaan vaihda kuvaa. Heti tulee mieleen cowboy joka on ratsastanut kaks viikkoa ja sen jälkeen pääsee kylpyyn ;-) bootseja ei vain näy kuvassa..

Titta kirjoitti...

IHANAA,KIITOS EIJA! Ihanaa, jku muukin saa tästä saman vision kun minä! Saiskohan jostain semmoset pikku buutsit...? Vaikka semmoset koru-charmit...? Tätyy metsästää jostain tuohon korttiin jotkut semmoset saappaat :)

Piipi kirjoitti...

Uskomattoman kauniita kortteja. Sinä taidat piirtää itse nuo ihanat kuvat ja hahmot! Aivan kade:)

Titta kirjoitti...

Piipi, en TODELLAKAAN osaa piirtää juuri mitään-että kyllä nää kaikki kuvat on ihan leimasimista peräsin :D
Sehän tässä leimailussa se hieno juttu vaan onkin että eri tekniikoilla ja tarvikkeilla saa tosi erinäköstä jälkee aikaseksi. Mutta kiva että olit pistäytynyt ja eikun itekkiin vaan siellä leimasinten ha oheistarvikkeitten hankintaan! :)