keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

IHANIA IHANIA!!!

TADAAA!!! Tänään paukahti postiluukusta mun leimasintilaus joka oli siis peräisin Crafticasta! Tässä nämä ihanuudet nyt on:

Hihii...Illalla/yöllä ei siis tänäänkään nukuta... Tai siis toivottavasti muksut nukkuu! ;)
P.S. SEMMONEN MUISTUTUKSEN SANA VIELÄ KAIKILLE ETTÄ MIELELLÄNI VAIHDAN LEIMAKUVIA, ELI PISTÄKÄÄ VAAN VIESTIÄ JOS JOTAKUTA KIINNOSTAA. :)
Sitten niitä kortteja! Tässä olisi nyt oikein kunnon satsi sitten, ja melkein kaikki leimakuvat on vaihdossa Maria H:lta kotiutuneet :)


Tästä tuli mun ihan lemppari! Sain semmosen kunnon inspiksen tuosta leimakuvasta, sen väritys meni ihan nappiin ja sen seuraksi halusin jotain ihanan raikasta ja aikani pähkäiltyäni ja mallailtuani päädyin leikkelemään Shape Cutterin sabluunalla (- joka kotiutui vastikään Taavalta) palleroita ja niitä yhistettynä läpinäkyviin mikrohelmiin, siniseen paperiin ja kaksipuoleiseeen tarrapaperiin... -Syntyi kimalteinen vaahtokylpy! Leimakuvan kuplissa on lisäksi Glossy Accentsia kiiltoa antamassa. Ja ainii katkoviiva on tehty Sakuran Glaze-kynällä, eli kiiltoa sielläkin. :) Sisäsivulla muuten kortissa lukee että ei elämä ole yhtä ruusuilla tanssimista.-Se on myös pitkiä vaahtokylpyjä!-Ihan suoraan ote kotiäidin päivästä-eiks vaan? ;)


Tässä tää mun Sakuran Glaze-js Souffle-kynien valikoima. Oon aivan rakastunut näihin, ja enää nykyään nää ei enää maksa ees mansikoita.
Tässä on nää mun muut halpis-geelikynät. Muuten ihan jees, mutta eivät toimi vellumilla ja jälki on niin katkonaista että mitään katkoviivoja, koukeroita tai tekstejä tms ei kannata näillä tehdä... Nimimerkillä kokemusta on... Näppärästi saa sillälailla muuten täysin valmiin kortin pilalle-ja kuulkaa ihan minuutissa! :D Leimakuvien koristeluissa yms toimivat kuitenkin vallan mainiosti. :)

Sitten noituutta. Ei ihmeitä, peruskortti jossa kimalteita noidassa ja narskuissa, mutta eivät ihanuuvet kuvassa näy.

Tää on vanha kortti, jota fiksasin tuolla nauhalla ja tagilla vähän.


Sitten pääsiäistä lisää. Tuon leimakuvan väritin testailun vuoksi akvarelliliiduilla, muuten hyvä,ja liidut on ihan jees käyttää mutta en tykkää mun liitujen sävyistä yhtään, joten yritin saada sävyjä chalkseilla pirteemmiksi, ja onnistuin joten kuten. Pitää siis pitää silmät auki liitujen varalta... ;)

Tähän testasin mun uuutukaista ruudukko-leimasinta, joka kotiutu mulle huutiksen kautta. Eli "embossausmusteella" leimattu ja matta-chalkseilla väritetty nuo ruudut. Jätin tämän tarkotuksella tekstittömäksi, niin voi "muuntaa" tarpeen mukaan.

Tääkin on chakseilla tehty,niin kortin reuna kun taustakin. Koristeina on valkosia
ääriviivatarra-lumihiutaleita joihin lisäsin kimalleliimaa päälle.
Heh, tää onkin ihan vallan itse tehdyllä tekstillä koristettu... Taustalla on mikrohelmi-mosaiikkia. Tässä muuten värit heittää, en saanut millään kohilleen. On paljon heleempi luonnossa.
Tän taustalla on se kahvikupin aluspaperi, jota sävytin vähän Rub Onseilla.Muuten vaan ihan leimattu ja kohotarroilla kiinnitelty kaikki jutut vähän eri tasoille ja tietysti taas vähän mukaan kimalleliimaa, joka taas ei kuvassa näy. :)
Tähti on Fiskarsin Shape Cutterilla leikattu, ja ei kai tässä muuta mainittavaa, tai no leimakuva chalkseilla väritetty.
Taas muunneltavissa oleva kortti. Tausta on sillä rypistys-väritys-levitys-systeemillä tehty, ja tässä näkyy leimakuvassa hyvin nuo geelikynällä tehdyt yksityiskohdat. Tahdessä taas vähän bling blingiä.

Mikrohelmi-mosaiikki tausta ja kimallenoita, siinäpä se! :)
Höyheniä, tippa-strasseja liimattuna pikkukukkiin, embossauslevyn avulla tehty tagi joka itse kirjotettu ja reunoilla vähän chalksia ja pikkusen vielä leimamustetta.
Että semmonen pläjäys.

8 kommenttia:

Henzu kirjoitti...

Kyllä on kivoja pääsiäiskortteja!

sea kirjoitti...

Voi jee kun söpöi! Osaisinpa minäkin.

Mindis kirjoitti...

Olit kysellyt vaihdosta. Nuo uudet leimasi kyllä kiinnostavat, joten sovitaanko meilin kautta tarkemmat jutut?

sea kirjoitti...

Vastasin sinne omaani. On kidutusta selata ruutu alas, että voi kommentoida! Mä haluun tommosen tytsileiman vaikken sillä mitää osaa tehdäkkään! ;)

maiju kirjoitti...

Tuo ruskeapohjainen kortti on aivan ihana :)

Kaisuliina kirjoitti...

Ihania leimasimia!

TaijuS kirjoitti...

Aivan ihania kortteja kaikki, mutta tuo kylpykortti on kyllä aivan huippu :)
Ja kyllä sulla on ihania leimasimia, ja kaikkee muutakin sälää, joista itse vaan unelmoin...

halimarsu kirjoitti...

heips. Ilmoittele, jos leimakuvavaihto kiinnostaisi :)