keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Herkkää.

edit. 31.1. -Vaihdoin siis nyt ne kateltavammat kuvat. :) PS Taijukselle muuten kiitokset kommentista-unohtu eilen pistää.-Alat vaan pikkuhiljaa kattelemaan kaikkia ihania näperrystarvikkeita-suht pienissä osissa minäkin oon nää omani hommannut,-öhöm... siis ainakin suht pienissä :D Ja Cuttlebugista ja muista en ees haaveile, niihin ei mun rahkeet riitä. :)


Vaihdossa saatu kuva, olisikohan ollut taasen siitä Maria H:n satsista. :) Taustaan käytetty kimalle-chalkseja ja sticklesiä, ja tuota liimaa on sitten saanut päälleen tuo otuskin. Glossy Accentia on taustan reunoissa tiploina, kukissa samoin ja vähän kukkien ympärilläkin. Tuo kukkien alla oleva koukero on leimattu embossaus-musteella, ja laitettu Perfect Pearlsia päälle.


Tässä se eilinen kortti nyt vihdoin valmiina. Melkein samanlainen tästä sitten tuli kun se edellinenkin versio, mutta väreiltään sopusointusempi ja muutenkin pikkusen selkeempi.


3 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Vieläkö sinua kiinnostaisi leimakuva vaihto.
Löydät sivultani oikealta puolen
suoran linkin leima kuviin.

Maria H. kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt vaikka kuinka:-) Tuo suloinen keinuva enkeli ei ole multa tullut, mutta jotain uusia on kyllä tullut hankittua ja joku vielä tulossakin.. Ihania Penny Blackeja olet sinäkin ostellut lisää!

eija kirjoitti...

Voi miten ihana kortti. Tosi nätti!