sunnuntaina, joulukuuta 16, 2007

Pari päivää on taas mennyt että huiskis vaan! -Kun Viivi-raasu selvisi vasta siitä mahataudista ja rokotuksesta, niin nyt iski eilen räkätauti... Raasu valvo melkeen koko yön aamuyön tunneille asti, koitti ruveta koko ajan nukkumaan, ja oli lääkettäkin otettu, mutta ei onnistunut. Ja kun Viivi vihdoin väsähti ihan totaalisesti, niin Ronja heräsi jatkamaan bileitä... -Että viime yö oli eloisa ihan koko poppoolle-ja isännällä on huomenna varmaan todella virkistävä töihinpaluu edessä kun univelkaa on enemmän kun laki sallii...

No mutta, mukavempiin asioihin, eilen illalla sain alotettua yhtä proggista, ennen kun koko tuo sirkus alkoi, ja se oli tämä:

Eli olen tullut siihen lopputulokseen tämän (rullaa linkin sivua pikkusen alemmas) korun kanssa, että on se vaan liian jyhkee ja kaikkea mun koruksi, että puran ja väännän matskuista jotain muuta. Huopahelmille haluisin kaveriksi pienempiä huopahelmiä, ja just jostain sisustusohjelmasta sivusilmällä näin kuin huovuttivat villaa puuhelmien ympärille, sen siis nyt testasin ja toimii! :) Eli näitä teen sitten joku ilta lisää sinisinä ja saa nähdä mitä syntyy lopputuloksena.

Ensimmäisen enkulin jälkeen heti alotin uutta otusta samalla systeemillä, tähän asti oon sen kanssa päässyt (Mittakaavasta sen verran että otus istuu siis ompelukoneen paininjalan päällä/edessä):

Sitten lauantaisia kirpparilöytöjä!
Keravan Fidaan rakastuin jo toistamiseen. Ensimmäinen rakastuminen tapahtu ne kolmisen vuotta sitten kun muutin tähän kämppään ja löysin sieltä ihania kalusteita sikahalvalla, kotiinkuljetuksella, ja lauantaina rakastuinsiis taasen, kun kiersin kattelemassa nukkikseen juttuja <3



Nämä kaikki pääsivät mansetti-valikoimista mukaan, ja tulevat samaan rooleja roombokseissa ja ehkä osa asettuvat Helin ja Lupsakankin tupaan jossain muodossa:

Rystys-raastimen ostin massailu-juttuja varten, ja ei nuo tipun jalatkaan kyllä nukkiskokoa edusta, eli tulevat muihin juttuihin joskus.

-Oon siis suunnitellut pääsiäisboksia joskus tekeväni, ja siihen tuun kelpuuttamaan vähän massivisemman kokosiakin kukkia.

Tämmöset ihanat söpöläiset sattuivat silmiin kanssa ja pääsivät koriin mukaan:



Nämä kaksi veijaria ovat ne viime postauksessa mainitut aiemman kirpparikierroksen löydökit, asennot niillä näyttävät hassuilta, koska otusten edessä oli pienellä rautalankajousella kiinni perhoset (kuvissa perhoset asetettu jalkojen juureen, kukkien päälle), joita hiirulaiset siis metsästävät, mutta otin ne irti, koska en aio käyttää niitä siinä asussa, ja Viivillä olivat leikeissä mukana tuossa välillä, niin siihenkään touhuun eivät olisi passanneet.








Tuo edellisten kuvien taustalla näkyvä aita on myös tämän lauantaisen kirpparikierroksen löytöjä, sitä on kolme palaa. Ihanaa on, täytyy vaan vähän tuunata...

Yksi nukkislöytö vielä uupuu kuvista, koska Viivi oli jemmannut sen niin hyvin että en löytänyt sitä kuvaussessioihin, mutta esitellään taas ensi postauksessa :)

Tämän löysin Keravan Femmatorilta:

Pöydässä oli muutama muukin leimailu-lehti, mutta aika tuttuja tekniikoita noissa kaikissa tuntui olevan, joten nappasin mukaan vaan tuon yhen.
Siten tein oikeen megalöydön-ainakin omasta mielestäni siis :D:


Eli kun oon nyt asunu tässä kämpässä nyt 3 vuotta, niin saan VVO:lta sen avainasukas-edun. Eli maalaustarvikkeet saan talon puolesta jos ite tekee työn. Oli sitten puhetta että jos kesällä jaksais maalailla, keittiö ja kylppäri nyt lähinnä olisivat uuden maalin tarpeessa, ja siitä se idea siten lähti noihin uusiin kaapin vetimiin. Kateltiin vaan hintoja, että tyyriitä ovat, ja aattelin jo että tuunaan ne vanhat muoviset vaan uuteen uskoon, mutta Femmatorilta löyty nämä 18 kpl (yksi tosin pikkusen rikki) hintaan 4,60! Uutena maksasivat yhteensä siellä 50 egen hujakoilla... Nuo on nyt sitten siitä hyvät, että ne saa osiin ja tuon keskiosan tuunattua maalaamalla ja sävytettyä siten siihen uuteen keittiön väriin, kunhan/jos se proggis on ajankohtanen! :)

Mutta nyt meen pakertamaan vielä pikkuseksi aikaa noita minitouhuja... Mulla on tekeillä Hellille ja Lupsakalle joulukuusi!-Tai kuusi itsessään on valmis, mutta kuusenjalka tarvii vielä uuden maalikerroksen, ja koristuksetkin vielä uupuu... Mutta niistä lisää ensi kerralla. Öitä!

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Heippa! Kiva, kun olit käynyt kommentoimassa :-) Täällä sulla on niin ihania tekeleitä ja juttuja!!!

Nii niistä tontuista, ne on Tiimain valmispussista ;-) Helpot ja nopiat valmistaa. Ainoa haitta oli se, ettei kaikissa pusseissa ollut noita "käsiä" tarpeeksi. Mutta ei se niin haittaa..