sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

joulukortteja

Alottelin tuossa joulukorttien postituskuntoon laittamista, mutta kirjekuoret loppuivat kesken, joten homma jäi lyhyeen... Mutta sen verran siitä oli hyötyä että ennen alottamista sain kuvattua sitä vailla olleet kortit. Täsä, olkaattes hjuvat:

Eli idea tähän on peräsin Oliverialta, vähän muokattuna ja koska kaikkeen pitää saada vähän bling blingiä, niin mosaiikki taustalla on mikrohelmi-saumoilla :D

Sitten Tildaa kehiin:

Sillä koristehiekalla tehtyä mosaiikkia-tykkään!!:

..Ja magnoliaa:

Ja samalla pohjakartongilla oleva magnoliakortti kuin edellinen-vaikkei siltä näytäkkään...Se kuva siinä on kimallechalkseilla tehty Magnolia-puu. Tykkään tästä ideasta, ja tätä tuun tekee lisääkin joskus.

...Ja lopuksi hörötyskuva meijän Ronja-ryökäleestä, olkaatte hyvä! :D

6 kommenttia:

minni75 kirjoitti...

Ompas todella ihanaisia kortteja, voi ku noi Tildat on suloisia ja tietty magnoliat.
p.s Todella hyvä nimi toi Ronja meidänkin pesueesta se löytyy keskimmäiseltä :o)))

Oliveria kirjoitti...

No, on söpösiä körtteja :) Mutta ihan superhyperextrasöpö on kyllä tämä alimmainen nauravainen :)))

Satu K kirjoitti...

Upeita kortteja! Ja söpö tuo Ronja, ihana hymy :o)

Oliveria kirjoitti...

Kauniita kortteja :) Minäkin tänään gothicarch-kortteja suunnittelin :)
Ihana, Suloinen, Hurmaava neiti Nauravainen :D

Titta kirjoitti...

Kiitokset Oliveria. :) Justiin päivällä laskin että kuinkas monta joulukorttia on valmiina jo tälle joululle, kun noita vaan syntyy ja syntyy. 23 Taisi olla virallinen lukema kun postin laskuista pari kelvotonta tekelettä, joita en suostu näyttämään enkä lähettämään kenellekkään (Välillä nuo kokeilut lähtee vähän lapasesta...):D Että pari kun vielä tekee lisää, niin sitten voisi jo siirtyä vaikka seuraavaan isoon sesonkiin, eli pääsiäiseen!
Vitsit kun alko nyt kutitella tuo Gothic arch-muoto...

Oliveria kirjoitti...

Voi, miten hassua :)) Tulin jostain linkistä ja tämä olikin vanha postaus, jossa oma kommentti ennestään :))) No, samaa mieltä näköjään kuin vuosi sitten :D
********
Mulle on tullut tavaksi noita haastekortteja kommentoidessa, esim. Jehkottaren, että en lue muiden kommentteja, niin tulee se oma mielipide vaikka se sitten olisi muiden kommentoijien toistamista :) Täytynee miettiä uudestaa :)