tiistaina, marraskuuta 13, 2007

vaihtoja ja askartelulaiharia.

Olen tässä viime aikoina touhunnut niin monen ihmisen kanssa vaihtoja ja jälkikasvut on työllistäneet niin tehokkaasti että ei ole jäänyt aikaa askarteluille ollenkaan! :D Mutta nyt on sitten noitten swappien seurauksena matskua tehdä kyllä vaikka mitä!

Eli:

Maria H.:lle suuret kiitoset niistä magnolioista, minäkin kun oon kieli pitkällä ootellut että niitä saapuisi Sinelliin, joten ihanaa kun sain tälleen jo vähän esimakua :)

Toinen kiiteltävä on Oliveria, jolta oon saanu tosi hyviä vinkkejä musteiden käytöstä kortteilussa, ja vaihtarina on mulle sieltä suunnalta tulossa valopöytäkin! :)

CD:tä lähetin tässä viime viikolla parille ihmiselle kortti-matskuksi ja Askartelukammarin kautta tehtiin yksi leimakuvaswappi kanssa-olkoonkin että meitä osallistujia oli vaan kaksi.Mutta vaihdettua tuli silti, ja lemakuvia on nyt mukavasti varastossa.


Enää puuttuu aika jolloin niille tekis jotain. Just nyt ei oikeen tahdo luovuus, eikä aika riittää kortteihin asti, mutta eiköhän tää tästä taas asetu. Muutama pitkä kaulakorukin olis idea-asteella, niille olis käyttöä ja matskujakin olisi varmaan tuolla valmiina, joten minä täällä odottelen tilanteen tasaantumista ja yritän kunnon yöunilla sinnitellä askartelulaiharia...Sen verran oon kuitenkin tehnyt, että leimailin noihin polyakryylileimojen CD-koteloihin sisällöt, ihan kuulkaa kuvattuakin sain(no en tietenkään kaikkia vielä mutta alotettu on... :D )Eli nyt näätte samalla mimmosia ne aikasemmin mainitut pienemmät leimasimet mulla on. *rumpujen pärinää ja pauketta*:¨...Eli nää on nyt ne uudet nalleleimat mistä ole maininnut aiemmin......Sitten löytyy lehtiä......ja ötököitä, sytämmiä ja ruusuja......Ja kukkia...
Loput onkin sitten vielä kuvaamista vaille.-Ja niitten jälkeen on tekemättä vielä unmountedit, ja palikalliset...Hiljaa hyvää tulee, ja tuo noitten duunailu on kyllä niin puuduttavaa hommaa että ei sitä urakalla voiskaan tehdä. Mutta ehkä ens kerralla olis jo taas oikeita näpertämisiäkin esitteillä.

TÄHÄN VALIIN MUISTUTTAISIN ETTÄ LAITELTAISIIN SITÄ HYVÄÄ KIERTÄMÄÄN, SEHÄN LÖYTYY MULTAKIN TÄÄLTÄ, KAIKKI 5 PAIKKAA VIELÄ VAPAANA!!

1 kommentti:

Maria H. kirjoitti...

Kiitos vain itsellesi kivasta vaihdosta:-) Ja vaihdellaan toistekin:-D Ihania nuo sun uudet magnolia leimasimet!