lauantaina, marraskuuta 17, 2007

Some bunny to love ja magnolioita

Heh, kylläpä pari tuntia vierähti vauhdikkaasti, kun innostuin leikkaamaan yhtä noista "Some bunny to love"-3D-kuvista. Tein sen kuvan sitten ihan kortiksi asti,kun siitä kuvasta tuli heti yksi ihminen mulle mieleen. Kuvaa en voi vielä laittaa, kun haluan varmistaa että menee postin mukana varmasti yllätyksenä, mutta korttiteksti kuuluu että " Pompsahdit mieleeni"... Ja korttiin oon ihan zigatyytyväinen, siitä tuli ältsin hyvä jos multa kysytään. :)

Leimailin enemmänkin tuota samaa tekstiä, kun nuo pikkukirjaimet ovat niin pikkuruisia, että se hankaloittaa tuota leimaamista ihan huomattavasti... Mieluummin tekee kerralla enemmän, kuin kaivaa aina oikeat kirjaimet esiin ja vääntää tekstin joka kerta erikseen. Niin tämä siis vaan varoituksena, että näitä kortteja tulee sitten lisääkin.

Mutta nyt ite asiaan, eli ne mun magnoliat:
Niinkun varmaan huomasitte niin silmiä oli ruhtinaalliset 6 kpl(!!) mutta karusti askarteluveitsen ja mun terävien pienten askartelusaksien kanssa tein kirurgisen operaation Tilda-paralle ja kaivoin ylimääräset silmät vekka. Eli ylläällä siis kuva ennen ja jälkeen kirurgisen toimenpiteen. -Sisukas likka tuo Tilda, tuommosenki operaation jälkeen (ilman puudutteita) se vaan hymyilee letit liehuen :D

1 kommentti:

Silkku kirjoitti...

hei ihailin noita leima kuviasi ja ajattelin että kinnostaisiko sinua tulla järjestämääni leimakuva vaihtoon, käy kurkkaan blogissani:
http://silver1.vuodatus.net