sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

rakentamista.

Lupsakka: "Nonni, terve taas! Titta se kipaisi messuilta kotia päin Hobby Pointin kautta ja toi odotetun pinkan puutavaraa: Nyt löytyy balsaa rimana ja levyinä, ja vaneriakin toi... Kyllä nyt kelpaa väkrätä! Ihailkaa nyt tekin tätä minun aarrekasaa:

Lupsakka: "Näistähän saisi jo sen semmosen puukasan... Sen... No, mikäs se nyt onkaan nimeltään, mikä niistä lankuista tehdään...? *rapsuttaa päätään* Mmh...tuota...

Lupsakka: *nolostuu* "...No eihän sitä voi tämmönen iäkkäämpi nalle enää kaikkea muistaa, mutta kertokaa nyt ihmeessä jos nyt jollakin se sana mieleen tulee..."

Lupsakka: "No mutta kuitenkin... Tilasin minä Titalta työkalujakin, kun eihän sitä nyt ihan paljailla tassuilla mitään oikeen voi vääntää,-vaikka aika näppärätassuinen kuoma olenkin... *myhäilee* Tämmösiä kapistuksia sain:

Lupsakka: "Tela on jo maalinen, kun aloteltiin jo ihan ensimmäiseksi niitä hyllyjä kasaamaan ja maalaamaan. -Tai siis hyllyä ja naulakkoa.

Lupsakka: -Heh... Siitä muuten tulikin mieleen että muistutin erikseen vielä Tittaa että tuo sitten kunnon saha, kun ei niillä pili-pali-sahoilla mitään tee. -Ja mikä oli tulos? -No, Titta ei muistanut koko sahaa! -Kun ei kuulemma ollenkaan tullut mieleen että sitäkin tarviisi... *pyöräyttelee silmiään* -Nii-iin...Mitäs sitä nyt sahalla... rakennushommissa!*nauraa*

Lupsakka: "Hivenen huvittuneena kyselin sitten että milläköhän se neiti meinasi että tässä nyt hyllyn kappaleita tehhään...? -Että kynsilläkö raavitaan palat toisistaan irti...? -Ja että minäkö ne sitten raavin, kun eihän Titta-raasulla edes ole kynsiä kun se kaluaa ne ennenkun ehtivät edes kasvaa..."

Lupsakka: "... Loppujen lopuksi tuo asia ratkesi sillälailla, että Titta leikkeli ne palat minulle valmiiksi, ja nyt ne projektit ovatkin tuolla jo melkeen valmiina... Mutta en nyt kyllä malta olla sanomatta tässä, -kun sanoin jo Titallekkin sillon kuonotusten, -että ei se ihan hatusta ole vedetty, ne jutut niistä vaaleakarvasista tyttö-otuksista joilla ei aina ihan leikkaa..." *virnistää ja iskee silmää*

Lupsakka: Mutta tässä teille nyt työkuvaa salskeasta raksa-nallesta maalauspuuhissa:

Ja tässä hyvin ansaitulla tauolla kun ensimmäinen maalauskerros oli jo hyllyihin saatu:

...Kuvan pakin sain Titalta muuten kanssa."

Lupsakka: "Että semmosia täällä on aikaansaatu. Vähän tuo projekti on jo edennytkin, mutta siitä joskus myöhemmin, nyt kutsuu pönttöuuni jo kasaajaansa. Että se on morjens!"*heilauttaa tassua*.

2 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Hi hii! Hyvin näyttää projekti edistyvän. Yllätyksesi tuli tänään perille, paljon kiitoksia! :o)

Kaisa kirjoitti...

Paljon kiitoksia kivasta ylläripostista!! :) Olin tosi yllättynyt kun tänään hain postin =) vähän aikaa raksutti, et mikäs tää kuori on, mut sitten muistinkin! :D Eli kiiitos! (käyttöä löytyy varmasti!)