maanantaina, marraskuuta 19, 2007

Oh happy days..!

*rallattelee*

Tänään on ollut Hyvä Päivä, jotenki kaikki on sujunut mukavasti. Viivi on onnellinen kun on ollut mummolasssa super-hellittävänä, ja nyt kai jo ihan tyytyväinen kun on taas kotona. Ronja ihan selkeesti taas nauttii kun Viivi on sille rallattelemassa vieressä koko ajan. Ja tämä äityliini kun sai levättyä, niin on pirtee kun peipponen ja ihan käsittämättömän askarteluinspiraation vallassa.

Kiitokset jo Nalluraisten nimiehdotuksen jättäneille, ihanaa kun innostuitte mukaan tähän mun hullutukseen jolle meijän isäntäki vähän naureskeli... Ehdotukset on tosi hyviä mutta annetaan vielä on muillekin aikaa ehdotella. Ajattelin että jos tuonne keskiviikko iltaan, vaikka klo 20 asti annan aikaa ehdotella ja sitten valitsen voittajan/voittajat.

Noita Nalluraisia tuutte muuten näkemään varmaaan enemmänkin, tuntuvat olevan, -varsinkin tuo emäntä, sen verran topakkaa sortimenttia että taitaa olla kova täti laittamaan sen karvaisen kuononsa vähän joka soppaan ja keitokseen :D Toisekseen mua on muutama ihminen kannustanut kirjottamaan enemmän kun kerran vielä tykkäänkin siitä, niin tuossahan se menee samalla, -mitään romaani-novelli-oikeesti kirjottajaa kun musta ei saa ;)

Sitten muita juttuja. Eli viikonloppuna innostuin siellä Sinellissä massailusta ja unohdin mainita että törmäsin siellä massa-bloggaajaan jonka nimeä en nyt kyllä muista, vaikka pitkään turistiinkin, mutta blogin etsin heti kun kotona pääsin koneelle, eli tämä. Aika ihania massajuttuja -eikö vaan?

Eilen illalla jalostin koruja niistä tekemistäni helmistä ja riipuksista + aiemmista tekeleistä. Niin innostuin, että jäi yöunet aika lyhyeksi- että onneksi tylleröiset innostuivat tänään nukkumaan piiitkät päikkärit :D Mutta tässä valmistuneet korut:

Eli niinkun näätte niin ei nyt sitten ollukkaan kaikki massakoruja :D Nää huopapallerot piti mennä koruun jo kaaauuuan sitten, aikaa kulu, ja yksi korun alku saatiin aikaseksikin, kas näin, mutta jätin sitten sen korunraakileen pöydälle, ja koska kissoistakin villa on aivan vastustamaton, suorastaan maukas materiaali, niin voitte arvata (ainakin kaikki kissanomistajat) että mitä oli korusta aamulla jäljellä... :D

No mutta kauan tätä muokkasin ja nyt se on mieluinen. Tosi isot helmet tosin mun makuun ja muutenkin aika massiivinen, mutta katotaan totunko mä tähän. Jos ei kokoa oteta huomioon, vaan puhutaan materiaalina villasta, niin mä oon siihen nyt aivan myyty.Sitten leikin lisää... Nuo tummat on nyt niitä ite tehtyjä massahelmiä, niinkun riipuskin. Kun taas nuo vaaleemmat ovat kirpparilöytö rannekorumuodossa ollessaan.-Ja taisin maksaa siitä kokonaiset 50 snt :D Oon miettinyt että mitähän materiaalia mahtavat nuo helmet olla, kun ovat tuommosta selkeesti värjättyä, ja tosi huokosta, ja eilen mieleen tuli että onkohan mahdollista että ovat korallia?..No, joka tapauksessa vahanauhaan solmittuna ja riipuksella somistettuna musta aivan hurmaava koru. Alan tosissani lämpenee näille massa-jutuille. =)Hmmm...tää kone tekee nyt ihan omiaan...ilmeisesti julkaisi tän levällään olevan postauksen...? -...No mutta jatketaan...

Eli sitten vielä yksi täysin valmis koru. Tähän olin ajatellut jo kaiken valmiiksi, kunnes kokomisvaiheessa tajusin että ei toimi riipus näihin helmiin, pitää saada nää jotenki "liitettyä enemmän yhteen". Aikani ihmettelin ja päädyin embossaamaan helmiin pikkulänttejä kohojauhetta kuumailmapuhaltimen avulla. -Meinasi kyllä noista siruhelmistä lähtee lakkaukset samalla, kun en tajunnut asiaa etukäteen ajatella, mutta ei niistä näkyvästi tuntunut kärsivän kun yksi. Nuo siruhelmet kun ovat kanssa kirpparilta ostettu rannekorumuodossa parillakymmenellä sentillä ja materiaalista ei sen vuoksi ole mitään tietoa. :D

Ei kommentteja: