torstaina, marraskuuta 29, 2007

Messujen antia ja nukkistelun ihmemaa.

Jep, tässä on ollut niiin hässäkkää ettei oo ehtiny postailemaan ollenkaan. -Illalla oli Lupsakka kyllä vauhdissa... Niinku varmaan huomasitte ;)

Että mitäs tässä on tehty. Summa summarum: Elmo-messuilla kävin ja nalluroitten kotia oon väkrännyt.-Nuo nyt päällimmäisinä mieleen pompsahti... Ja teinhän mä ylläri-kiitokset kaikille nimikilpaan osallistuneille, eli ne 4 ylläriä: Lehtipöllölle, Kaisalle, Raisalle, ja taru76 :lle. Tein yllärikiitokset jokaiselle "mittatilaustyönä" sen mukaan mitä blogikäynnin perusteella sain kuvaa, mikä on kenellekkin "kuuminta hottia". Tässä oon nyt lueskellut ko. ihmisten blogeja, ja yllärit ovat tuntuneet olleen pidettyjä, joten vaikka niihin aikaa menikin, niin ei se ollenkaan hukkaan mennyt. :) Musta on ihanaa yllättää ihmisiä ja antaa lahjoja =)

Messuista sen verran, että sieltä mukaan tarttu Tilda-paperipaketti, ja samasta standista leimasinpaketti,-enkuleita... Leimasimista ei vielä ole kuvaa, yritän ens postaukseen näpätä. Ihania ovat silti.

Muita hankintoja oli Greipin tuoksunen eteerinen öljy, ja joulu-tuoksu, 2 kpl ihme-siivous-sieniä (oli hiton kova myyjä muuten-oikeen kateeksi käy miehen myyntitaito) luomu-vilja-pihviaineksia (isäntäkin tykkäs kun tehtiin, ja hommattiin sitä jo kaupasta lisääkin)öööhhh...mitähän muuta...?*kraaps kraaps kraaps*Ei kai muuta... Magneettikoruihin sain paljon ideoita, himottas päästä alottamaan niitä...Pauligin kojulla maitoin niin hyvää luomukahvia, että sitä ostin viime kauppareissulla ittelleni, eli ei varsinainen messuostos, mutta kuitenkin.:)

Se asia mikä mun öitäni on viime-aikoina tosissaan valvotuttanut, on nukkistelu! Oon ihan koukussa! Nyt kun on puuaineksiakin, niin on tehty ne hylly ja naulakko, tuunattu Tiimarista ostettuja astioita , tehty pönttöuuni, (johon muuten pitää vielä entrata luukut uusiksi), tehty puuhellan "pohja-aihio" Oasis-kukkasienestä :D -Tää muuten on aivan ihana proggis, ja tästä tulee ihan ältsin ihana valmiina! Idea ei ole oma, vaan jonkun blogista löydetty, ja viime yön etin puuhellojen kuvia netistä että tietäsin minkä mallista tekisin,- ja voin kertoa että niitä on VÄHÄN! :D Mutta koitan näpsiä kuvia tässä ja tuon niitä sitten tänne näytille. Ihania minimaailma-unosia kaikille! *wilks wilks!*

P.S. Viivi kävi eilen elämänsä ekaa kertaa vaahtokylvyssä, ja arvatkaa oliko tytteliinillä riemua, tässä ilmettä:


P.P.S. Tässä se yllärikortti joka saapui tuossa kummipojalle jo perillekkin:

2 kommenttia:

lehtipollo kirjoitti...

Voi miten söpö kortti! Yllärilahjan lumihiutaleet pääsivät muuten jo käyttöön, kiitos!

Titta kirjoitti...

Kiva että hiutaleille löytyi käyttöä ja toivottavasti kkoukutus toimii ;)