torstaina, marraskuuta 01, 2007

Kaikkea viime aikoina ja aiemmin tehtyjä.

Jossun kanssa vaihdettiin tuossa leimakuvia, ja tämmönen aarteisto putkahti tähän suuntaan. Muutama iki-ihku House Mouse heti etualalla :)


Tämmösellä ruusutuoksulla täydensin tuossa joku aika sitten leimasinmustevalikoimaani. Tämän myötä oon harkinnu hankkivani lisääkin noita hajustettuja, nyt kun niitä saa Sinellistä(ei nettiputiikista vissiinkään tosin) ja Askartelupuoti Piasta puoleen hintaankin vielä.Tämän leimasimen ostin Taavalta, kuva on muuten leimattu tuolla uudella musteella :)


Ja tämä oli pakko saada joulua silmällä pitäen Tiimarista...On idea tätä silmällä pitäen jo ajateltuna, mutku ei vaan aika riitä nyt taas...


Tämmösen kortin tein valmispaketista, pakko oli tuunata taas vähän, että sai siitä tehtyy "oman maun mukkaan". :) Nuo kuviot on muuten lautasliinasta peräsin.-Ruusut siis...

Mun korttien sisäsivuista on aina mun mielestä puuttunu jotain, ja nyt se natsas: Täytyyhän sinne sisällekkin edes JOTAIN samaa tyyliä saada kun etupuoli. Eli kun teen nuo sisäsivut aina normi kopiopaperista, niin koristelen sen keskiaukeamanoikean alakulman tyyliin sopivasti mm. lävistäjällä, kohokuvioinnilla (tai sillä "kuoppapuolella"), strasseilla, kohovärillä, leimavärillä tms. Tässä ylemmän kortin sisäsivun koristus: Eli leimailua ja chalksia.
-Ja urakoin muuten ja koristelin kaikien valmiina olevien korttien sisäsivut kanssa.

Sitten tämmönen aikoinaan jo muka valmistunut kortti joka ei miellyttänytkään silmää enää, joten joutui uudelleen työn alle.
Sitten se eilinen hys-hys: *TattadaDAttattattaA!* : Eli nojatuolihan siitä syntyi.-jallaat tosin vielä uupuu. Mutta oon kyllä TOSI tyytyväinen aikaansaannokseeni. :)


Sitten vaihtuukin osio helmeilyyn: Eli vaikken ookkaan noita helmilokerikkoja paljon verottanut viime aikoina, niin sisältöä sinne on kyllä haalittu tasasta tahtia.Laittelen tähän vähän kuvia löydöksistä, jos vaikka innostusin tosissani taas helmihommiin, ideoita olisi ainakin blogeissa tarjolla taas yllin kyllin...
Nämä ihanat katedraalihelmet kotiutuivat jossakin välissä huutonetin kautta.

Nämä tulivat tässä ihan lähipäivinä.
Ja kirppareilta haalin kanssa aina silmä kovana kaikkee tuunattavaksi kelpaavaa. Nämä siis Vallilasta, Valtterin makasiineilta mukaan tarttuneita. -Magneettihelmet ovat Askarellista kuitenkin :)
Ja viimeseksi kuva keskeneräisestä, joka on odotellut tyynenä tekoalustallaan nyt jo varmaan pari kk:tta ainakin...

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Heippa
Kyselit leimasinkuvien vaihdosta. Muuten juttu ihan ok, mutta olen ollut mukana muutamassa vaihdossa, enkä sitten ole osannut vaihtareitani oikeastaan käyttää. Mitä leimasinkuvia kaipaisin, olisivat isot ja valokuvaleimasimet. Löytyykö sinulta sellaisia?
Voit vastailla sähköpostiin eijankortit_att_netti.fi