tiistaina, marraskuuta 06, 2007

kaikenlaista löpinää hankinnoista ja muusta.

Tässä on nyt se aiemmin mainittu, Finnstamperin tilaus. Eli vedenkestävä muste, vesivärikynät, rub onsit ja mielettömän ihana helmiäischalks-paketti.
Lisäsin mun askartelusoppeen pikkuhyllyn jonka alle ripustelin rautalankaan noita efektilankoja. Vielä olis noita paikkaansa löytämättömiä koristelankoja ja nauhoja, jotka ei ole vielä edes rullattu puolille, mutta ripustustila alkaa olee aika finaalissa... :D
Meijän laumanpuolikas (Benji ja Miisu) rennosti hoitopöydällä kauneus unilla. En nykyään viitti enää ajaa niitä pois ees vaipanvaihdon ajaksi, kun ne kampee siihen heti kun silmä välttää kuitenki takas. Ja kyllä ne muksuja varoo osaa, ei oo pelkoo että kynnestä antasivat vaikka mitä tekisi...Lisäksi Viivistä on ihanaa kun kissa köllöttelee vieressä vaippaa vaihettaessa :DOon sitten tässä viime aikoina haalinu järkyttävän määrän korttipohjia ja koristepapereita...Osa on huutonetin kautta, ja osa Tiimarin niitä paljon puhuttuja ihkuja :) Nyt pitäs vaan keksiä nääille papereille fiksumpoi säilytys-systeemi kun nuo lokero-salkut(ns. kodinkansiot) Eivät meinaa mahtua niihin lokeroihin kivasti, ja vaikee ottaa esille yms. Että jos on hyviä ideoita niin otetaan vastaan...Ite aattelin niitä pinottavia paperilokerikkoja, että jos väreittäin niihin ja koko komeus kaappiin, mutta nähtäväksi jää.


Tässä on muuten lopuksi näitä mun haaveissa välkkyviä, blogeissa esiteltyjä käsityö- ja askartelujuttuja... Laitan nää listaan tähän, että ite löydän sit kun on aikaa alottaa uusia projekteja, mutta käykää ihmeessä kurkkaamassa muutkin.

Helisen blogissa on ihania juttuja, viimesimmässä postauksessa ja aiemminkin.

Sinikka on tehnyt Siililapaset, tämmöset on pakko saada alotettua munkin Viiville :)

Pinjami oli tehnyt ihana rannekorun, ja täältä mä bongasin sen kaulakoru-ideankin.

Arja on tehnyt aivan ihania kultametsänkeiju-ATC-kortteja, tätä ideaa pitää hyödyntää kanssa.

Ei kommentteja: