keskiviikkona, marraskuuta 21, 2007

Ja voittaja on löytynyt! =)

Jeps. Eli Nalluraisten nimiä juhlitaan myöhemmin, mutta nimet on nyt valittu, ja voiton vei taru76 ehdotuksella Helli ja Lupsakka. -Rouvasväki siis nytkin ensin- niinkun vaikka heikoille jäillekkin... niinhän se suunnilleen se sanontakin menee.


Asianomaisille on laitettu jo viestiä, mutta mainitaan nyt tässäkin, että koska innokkaita osallistujia oli "vaan" neljä, niin lahjon kaikkia, voittajalle tosin lähtee tietenkin hieman muita antosampi kuori.


Vielä en ylläreitä ole ehtinyt ajatella, joten tulen kurkkimaan vähän teijän blogeja sillä silmällä, että mille olisi käyttöä/mistä olisi iloa, ja hieman voi kestää tämä prosessi, mutta tulossa ovat kuitenkin, vaikkeivät ihan heti huomenna olekkaan lähdössä =)


Nih.


Sitten muita juttuja:


Mitään varsin valmista mulla ei ole teille nyt näyttää, vaikka jotain olenkin värkännyt...Eilinen ilta tosin meni vähän ohi; Nukutin vanhempaa tylleröistä ja kävi se vanhanaikainen, eli taisin nukahtaa jo ennen nukutettavaa :D Jatkoin sitten uinailuja, ja yön unisaldoksi tuli semmoset köykäset 13 h!-Vähän oli nestevajausta ja verensokeri alhaalla kun heräsin ja siitä merkkinä mieletön päänsärky aamulla, mutta muuuten teki kyllä varsin eetvarttia.


Eilen alotin joulukoristeiden esiinmarssituksen täällä, jota tänään Viivin kanssa päivällä jatkettiin ja prosessi jatkuu hiljalleen sitä mukaan kun uusia valmistuu/vanhoja fiksataan. Niistä ei nyt ole hirveesti kuvia kun en malttanu pysähtyä kuvaamaan, mutta tässä nyt jotain kuitenkin:


Eli alotin koristelemaan keittiön kaakeleita. Simppelisti vaan leikkelin serveteistä jouluisia kuvia, en edes tarkan kokosia/näkösiä neliöitä, vaan tarkotuksella vaan vähän sinne suuntaan, ja en siis poistanut yhtään kerrosta, jottei kuvasta tule läpikuultava. Sitten vaan leikkelin vähän isompia neliöitä kontakstimuovista, (mulla on sitä paksua laatua, jota on helppo käsitellä ja helppo poistaa joulun jälkeen), kuva kontaktimuoville "naama" edeltä, *läts,* ja kuva kaakeliin haluttuun paikkaan *läts*. Simppeliä, nopeeta, ei maksa paljon ja nättiä! =) Ja jos tuolla mallilla leikattu/tehty ei miellytä, niin ainahan voi modifioida; Leikata kuvan ääriviivojaan myöten , tai leikata kuvion jo suoraan pelkästään värillisestä kontaktimuovista yms.
Idea ei ole täysin musta lähtösin, vaan jonkun muun blogista joskus aikaa sitten luin että oli muuten vaan joskus sisustanut asuntoaan vähän samalla tekniikalla.
Muita tekeillä olevia projekteja on kutistemuoviriipukset kaulakoruihin ( idea peräisin 'Kultta ja Kimallet'-blogista ja kutistemuovit saatu Inridhalta ). Näihin on riipukset tehty ja modifioitu vielä käyttökelposemmiksi karusti porakoneella- ja ylpeenä voin taas todeta että porasin ihan ite! :D-Alan muuten lämpenemään tuolle akkuporakoneelle ihan kympillä -ihana vekotin! Helmet on näihin kanssa kaiveltu tyrkylle, enää puuttuu valinta helmien suhteen, ja toteutus... Hirveesti himottas päästä väkrää niitä, mutta kun ei nyt taas taida ehtiä...
Mitähän muuta tässä on väkrätty... Leimakuvia värittelin -ja ainii postissa tuli Koivunlehden ihana kiitos-ylläri CD:stä! Ihan mielettömän ihania leimakuvia, ja kun en osannut ees odottaa mitään, niin yllätys oli tietenkin vielä mieluisampi. =)
Tässä vielä pari kisa kuvaa, tänään räpsittyjä:
Meijän Köntsä-Körilään oli pakko päästä poseeraamaan kun yritin niitten ruokakuppien kohalta tiskipöydän kaakeleista ottaa kuvaa niistä "kaakelitarroista". -Kissat siis ruokailee meillä tiskipöydällä, kun muuten Viivi vetää niittenki safkat :D
Ja jonkun blogissa oli joku aika sitten juttua kuinn kissat makaa keittiön pöydällä kaikista kielloista huolimatta: No tässä on meiän kisujen yksi ei-ei-maa kanssa, eli: "Joo, kyllä me tiedetään että ei saatas olla makkarissa ollenkaan, eikä VARSINKAAN petaamattomalla sängyllä, mutta kun täällä on nin ihanan lokoisaa kölliä...!" *vilkaisu emännnän ilmeeseen ja varovainen lisäys: "Voiaan me kyllä ehkä hipsiä poiskin...".
Että näin meillä =)

2 kommenttia:

koivunlehti kirjoitti...

Herttaset kissakaverukset!
Kiva, että tykkäsit leimakuvista. Kaikki ei ole minun omia leimasimia, mutta onneksi minulla on tutuissa innokkaita askartelijoita :) Palataan vaihtoasiaan ensi vuoden puolella, kun on paremmin aikaa. Lähetän mielelläni lisää kuvia ja samoin otan tosi mielelläni vastaan sinun kuviasi, mitä aiheita tahansa. Hyvää joulun odotusta!

Viisikko kirjoitti...

Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !

Lokilikka 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

NIIN SIT POJAT KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjiks ja kannustaan ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !
=)

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

- Viisikko -